انواع پروتز سینه

نوع پروتز استفاده شده برای پروتز سینه، به ترجیح و انتخاب شما و جراح زیبایی زیباجو وابسته است. هر نوع پروتز دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. شما می توانید از میان انواع پروتز سینه، نوع مناسب و متناسب با ویژگی های مورد نظر خود را انتخاب کنید.

پروتز سینه

  • پروتز سینه سالین : روند رو به رشدی در خصوص انتخاب استفاده از پروتز های سیلیکون به جای انواع متنوع پروتز های سالین، در میان جراحان، در حال شکل گرفتن است. این ترجیح در انتخاب پروتز های سیلیکون به جای پروتز های سالین، بعد از تائیدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا ( FDA ) در خصوص پروتز های سیلیکون در نوامبر سال ۲۰۰۶، آغاز گردید و از آن پس، بسیاری از جراحان در نتیجه این تائید، این پروتز ها را به بیماران خود توصیه می نمایند.

پروتز های سالین حاوی یک پوسته خارجی سیلیکون می باشند که با سالین یا محلول آب و نمک استریل، پر شده است. این نوع ایمپلنت ها دارای قابلیت پر شدن قبل از جراحی یا در طول فرایند پروتز، می باشند.

این پروتز ها در اندازه های مختلف موجود بوده و دارای سطح پوسته صاف یا بافت دار می باشند. پروتز سالین را می توان از طریق وروردی ها یا درگاه های ویژه ( از قبیل برش های کوچکی برای جایگذاری پروتز و پر نمودن آن در حین روند پروتز ) در سینه جایسازی نموده یا می توان قبل از جراحی، آنها را پر کرده و با ایجاد برشی که اندازه آن به صلاحدید جراح وابسته است، در محل مورد نظر در سینه جاسازی نمود.

پروتز سالین در مقایسه با پروتز سیلیکون از نظر هزینه، ارزان تر می باشند، ولی احتمال ترکیدگی در آنها وجود داشته و در صورت ترکیدن، سطوح ناصاف قابل مشاهده ای را بر روی پوست سطح سینه بخصوص در زنان دارای بافت سینه نازک، بر جای می گذارند.

هر گونه ترکیدگی در این نوع پروتز به راحتی قابل تشخیص بوده و مایع خارج شده از پوسته پروتز که همان آب و نمک خالص می باشد، بدون بروز هیچگونه مشکلی، توسط بدن جذب می شود. البته کیسه یا پوسته حاوی محلول سالین، در سینه باقی می ماند که باید طی یک روند جراحی، از سینه خارج شود.

  • پروتز سینه پر شده با ژل سیلیکون : این پروتز ها عموماً برای استفاده در زنان در رده سنی ۲۲ سالگی به بالا ( یا سنین پایین تر مشروط بر توقف رشد سینه ها ) یا برای اجراحی اهداف بازسازی در زنان در کلیه رده های سنی، بی خطر می باشند.

بزرگ کردن یا پروتز سینه در زنانی که دارای مشکلات مادرزادی بوده و سینه های آنها رشد کافی نکرده یا فاقد ماهیچه قفسه سینه می باشند، با استفاده از پروتز های سینه سیلیکون، قابل اجرا می باشد.

در این نمونه ها، جراحی در رده های سنی ۱۵ یا ۱۶ سال انجام می شود. این پروتز ها دارای پوسته خارجی سیلیکون می باشند که با ژل سیلیکون پر شده است. این ژل در انواع مختلف پیوستگی و انسجام، موجود می باشد. همچنین این پروتز ها داراب اندازه های متنوعی بوده و سطح پوسته در دو نوع صاف و بافت دار، موجود می باشد. پیوستگی یا انسجام ژل سیلیکون می تواند به پروتز در داشتن یک احساس طبیعی تر در مقایسه با پروتز های پر شده با سالین، کمک کند. این پروتز ها به بهترین شکل از طریق برش های زیر سینه یعنی در ناحیه ای که سینه به دیواره قفسه سینه می رسد، در محل مورد نظر در سینه جاسازی می شوند. البته این پروتز ها را می توان از طرق مختلفی از قبیل اطراف بخش بیرونی نوک سینه، یا برش های قابل ایجاد در زیر بغل، در سینه جایگذاری نمود.

دکتر حیدری

سینه های زنان در دوران نوجوانی و اوایل بیست سالگی، به رشد خود ادامه می دهند. بهمین دلیل، پروتز های پر شده با سالین برای زنان سنین ۱۸ سالگی یا بالاتر، در نظر گرفته می شود و پروتز های سیلیکون، گزینه برگزیده برای زنان حداقل ۲۲ ساله محسوب می شود.

شکل و بافت انواع پروتز سینه

۱ . شکل پروتز های سینه

جراح زیبایی شما، دو گزینه را در زمان بحث درباره شکل پروتز ها به شما پیشنهاد می کند : گرد و قطره اشکی

  • پروتز های سینه گرد : این شکل پروتز های قدیمی، بعنوان یکی از شکل های بسیار رایج، محبوبیت خود را در طی سال های متمادی حفظ نموده و هنوز به عنوان شکلی در نظر گرفته می شود که جذاب ترین و مطلوب ترین نتیجه را به دست می دهد. پروتز های گرد، یک سینه متناسب و نرم را خلق می کند. پروتز های گرد، در قطب فوقانی سینه، پر تر می باشد و بهمین دلیل در مقایسه با پروتز های قطره اشکی، احساس نرم تری را در زیبا جو خلق می نمایند.

این شکل پروتز دارای دامنه وسیعی از قطر ها و درجه برآمدگی یا برجستگی مختلف بوده و به همین دلیل، در زمان پر نمودن آن متناسب با شکل بدن و سینه زن، قدرت مانور بالایی را در اختیار جراح قرار می دهد. هر دو نوع پروتز های سالین و سیلیکون، به شکل گرد موجود می باشند.

  • پروتز های سینه قطره اشکی : این شکل از پروتز در پروتز های سیلیکون و پروتز هایی که متناسب با این شکل، طراحی شده اند ، موجود می باشند. این پروتز ها که گاهی با عنوان فرم پایدار نیز نامیده می شوند، در میان زیباجویان و فعالان این حوزه، به نام پروتز های پاستیل خرسی شهرت دارند. علت این نامگذاری، این است که ژل موجود در آنها در مقایسه با تنوعات گرد قدیمی، غلیظ تر و منسجم تر می باشد. پروتز های قطره اشکی، مثل پروتز های گرد، دارای تنوعی وسیعی از نظر پهنا، ابعاد و شکل می باشند. این تنوع شامل انواع بلند، کوتاه و پهن می باشد.

ژل منسجم استفاده شده در این نوع پروتز، به دلیل غلیظ بوده، در مقایسه با پروتز های سیلیکون قدیمی، محکم تر بوده و در بیماران لاغر به راحتی قابل احساس کردن می باشد.

پروتز های آناتومیکی، شکل طاهری طبیعی تری را در مقایسه با پروتز های گرد خلق نموده و میزان پر بودن در ناحیه فوقانی آنها، کمتر می باشد. هر چند شکل ظاهری این پروتز ها طبیعی تر می باشد، ولی احساس ایجاد شده در زیبا جو به دلیل سفت بودن پروتز، چندان طبیعی نمی باشد.

۲ . بافت های پروتز های سینه

پروتز های سینه در مدل های سطح صاف یا درجات مختلفی از بافت دار بودن سطح، موجود می باشند.

  • صاف : این پروتز ها مثل یک بادکنک باد شده، دارای یک سطح صاف و صیقلی بوده و تنها در پروتز های گرد موجود می باشند. این پروتز ها دارای کمترین سطح خطر در میان انواع مختلف پروتز ها می باشند و برای جایگذاری آنها در حین جراحی، ایجاد یک برش کوچک، کفایت می کند.

پروتز های صاف روز به روز در حال شهرت یاقتن بیشتر می باشند. علت این شهرت این است که نرخ های ترکیدگی کپسول در آنها به اندازه آنچه قبلاً تصور می شد، نمی باشد. زمانی که پروتز های صاف و بافت دار در زیر ماهیچه سینه قرار داده می شوند، نرخ پارگی یا ترکیدگی آنها، هیچ تفاوتی با هم ندارد. پروتز های صاف، آزادانه در سینه حرکت می کنند و یک حس طبیعی و نرم را ایجاد می نمایند. همچنین خطر تولید سروما، در آنها بسیا ر پایین می باشد.

  • بافت دار : پروتز های بافت دار، دارای دانه های ریز در اندازه های مختلف بر روی سطح پوسته پروتز می باشند. در زمان لمس کردن سینه، این بافت به راحتی احساس می شود و چیزی شبیه به دانه های ریز شن می باشد. این پروتز ها در شکل های آناتومیکی و گرد با یک ژل پر شده با سیلیکون محکم تر، موجود می باشند.

برخی جراحان معتقدند که این ویژگی، شکل پروتز را برای داشتن ماندگاری بیشتر و خطر کمتر حرکت کردن و جابجا شدن، پس از پروتز، ارتقا می دهد. البته چنین تصوری هنوز به مرحله قطعیت نرسیده است. در زمان قرار دادن پروتز های بافت دار بر روی ماهیچه سینه، خطر پارگی کپسول کاهش می یابد. البته در زمان قرار دادن پروتز در زیر ماهیچه سینه، هیچ تفاوتی مشاهده نمی شود.

  • غیر بافتی : جدیدترین گزینه های بافت موجود، پروتز های غیر بافتی می باشند. این پروتز ها دارای سطح پوسته بهبود یافته برای پروتز های سیلیکون بوده و خطر بروز مشکلات بالقوه از قبیل پارگی کپسول در آنها کمتر می باشد. این بافت، بر اساس تقلید از سطوح سلولی خود بدن طراحی شده و رشد سلول های بافت سینه بر روی سطح پروتز را آسان تر می نماید، در نتیجه هیچ واکنش منفی از سوی بدن اتفاق نمی افتد. مواد خارجی کمتر از قبیل قند یا نمک ( که در پروتز های بافت دار مورد استفاده قرار می گیرد )، در این نوع پروتز مورد استفاده واقع می شود و همین امر باعث ارتقا یافتن سازگاری بدن و تعاملات طبیعی بین بافت های طبیعی بدن و پروتز می شود.

در مقالات آینده راجب موضوع  تزریق چربی هم نیز مطالبی خواهیم گذاشت تا با روند تزریق چربی به سینه و باسن و صورت در سایت دکتر حیدری آشنا شوید.

در صورتی درباره جراحی پروتز سینه نیز میخواهید اطلاعات مفیدی کسب کنید توصیه می کنم به سایت دکتر حیدری مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *