اگر ترس از دوربین داری، این 4 استراتژی بازاریابی ویدئویی برای توست!

اگر ترس از دوربین داری، این ۴ استراتژی بازاریابی ویدئویی برای توست!

در دنیای امروز توجه مخاطب به‌سرعت به موارد مختلف جلب می‌شود و متمرکزنگه‌داشتن افراد روی یک تبلیغ خاص، کار دشواری شده‌ است. این روزها ویدئوها به ابزار قدرتمند بازاریابی و تبلیغ تبدیل شده‌اند و می‌توان با کمک آن‌ها پیام را به‌شکل مؤثری به مخاطب منتقل کرد و حتی از او یک مشتری وفادار ساخت.

با این جذابیت، آیا هر کسب‌وکاری می‌تواند در این زمینه موفق شود؟ اگر کمی به دور و اطراف خود دقت کنید، می‌بینید خبری از این مسئله هم نیست. در این مطلب برایتان ۴ تکنیک را عنوان می‌کنیم که برای موفقیت در بازاریابی ویدئویی به آن‌ها نیاز دارید و با کمک آن‌ها می‌توانید استراتژی بازاریابی قدرتمندی داشته ‌باشید.

۱) کلید تحول در تولید محتوا شناخت مخاطب است

قبل از برداشتن هر قدمی به سراغ شناخت مخاطب بروید و آن را به‌خوبی آنالیز کنید. جواب‌دادن به سؤالاتی که در ادامه مطرح می‌کنیم، به شما کمک می‌کند این کار را به‌خوبی انجام دهید:

  • مخاطب شما کیست؟
  • چند سال دارد؟
  • جنسیت او چیست؟
  • کجا زندگی می‌کند؟
  • چه مشکلاتی دارد؟
  • به چه مسائلی علاقه‌مند است؟
  • در کدام پلتفرم‌ها حضور پررنگ‌تری دارد؟

این موارد فقط بخش کوچکی از سؤالاتی هستند که می‌توانید با جواب‌دادن به آن‌ها شناخت خوبی از مخاطب هدفتان داشته‌ باشید. زمانی‌ که شما به این سؤالات جواب‌های شفافی دهید، پرسونایی برای مخاطب خود تهیه می‌کنید و مطابق آن سعی می‌کنید نیازها و خواسته‌های مخاطب را برآورده کنید و ارتباط مستقیم و بدون پیچیدگی با او داشته ‌باشید.

۲) با روایت داستان، ارتباطی عاطفی با مخاطب برقرار کنید

انسان‌ها داستان را دوست دارند و با احساس خرید می‌کنند. برای اینکه ارتباط عاطفی با آن‌ها برقرار کنید، به سراغ داستان‌ها بروید. با این کار احتمال اینکه به مشتریان وفادارتان تبدیل شوند و شما را به دیگران معرفی کنند نیز بیشتر می‌شود.

اما نکتۀ مهم این است که از داستان‌های جذاب، مرتبط با کسب‌وکار و به‌یادماندنی استفاده کنید و از رفتن به حاشیه دور باشید. به‌علاوه، داستان را طوری روایت کنید که مخاطب تا انتهای ویدئو همراهتان باشد و ترغیب شود به کال‌تواکشنی که انتخاب کرده‌اید، جواب مثبت دهد.

۳) برای بیشتر دیده شدن ویدئوها به سراغ استفاده از کلمات کلیدی بروید

تنها انسان‌ها نیستند که باید نظرشان را جلب کنید؛ موتورهای جست‌وجو و پلتفرم‌های به‌اشتراک‌گذاری ویدئوها موارد دیگری هستند که باید به آن‌ها توجه کنید تا دیده شوید. این کار را به چه شکل انجام دهید؟ قبل از اینکه دست‌به‌کار شوید و تولید ویدئو را شروع کنید، کلمات کلیدی مرتبط با موضوع ویدئو را بشناسید و از آن، در عنوان ویدئو، توضیحات و تگ‌هایی که به آن اضافه می‌کنید استفاده کنید تا شانس دیده‌شدنتان بالاتر برود.

۴) برای رساندن پیام به مخاطب، ویدئو را هوشمندانه توزیع کنید

نوشتن سناریوی خلاقانه، بالانگه‌داشتن کیفیت و ادیت‌های جذاب فقط بخش کوچکی از بازاریابی ویدئویی است. برای موفقیت در این مسیر باید ویدئوهایتان را در پلتفرم‌های مناسب به‌شکل هوشمندانه به اشتراک بگذارید. برای این هدف باید انواع پلتفرم‌ها را بشناسید و بدانید مخاطب در کدام‌یک از آن‌ها حضور پررنگ‌تری دارد.

  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • فیس‌بوک
  • تیک‌تاک
  • لینکدین
  • آپارات

تنها چند نمونه از مهم‌ترین پلتفرم‌های به‌اشتراک‌گذاری ویدئوها هستند و لازم است بعد از شناخت مخاطب و ذائقۀ آن برای حضور در فضای آنلاین، ویژگی‌های هریک از این موارد را هم بشناسید و محتوا را متناسب با آن تهیه کنید.

چگونه کسب‌وکارها می‌توانند در بازاریابی ویدئویی موفق شوند؟

در کنار ۴ تکنیکی که در بالا نام بردیم، چند کار دیگر هم هستند که احتمال موفقیت شما را بالا می‌برند و لازم است در تهیۀ محتواهای ویدئویی رویشان تمرکز کنید.

  • ایجاد استراتژی جامع و کاربردی: قبل از زدن دکمۀ ضبط ویدئو، برای بازاریابی خود یک استراتژی جامع تدوین کنید و در آن بنویسید که اهداف، مخاطب هدف، پلتفرم موردنظر، نوع محتوا، بودجۀ اختصاص‌داده‌شده به این کار و… چقدر است.
  • سرمایه‌گذاری در خرید تجهیزات باکیفیت: درست است که خلاقیت حرف اول را می‌زند، اما با وجود رقبای قدرتمند در هر حوزه‌ای، کیفیت بالا در تولید محتوا به یک الزام تبدیل شده ‌است و لازم است تجهیزاتی مثل دوربین، میکروفن و ابزارهای نورپردازی را در اسرع‌وقت تهیه کنید.
  • همکاری با بلاگر و اینفلوئنسرها: این روزها فقط کیفیت محصول و سرویس شما کافی نیست و مخاطب برای خرید به حرف و سند افرادی مثل اینفلوئنسرها نیاز دارد. همکاری با این افراد به شما کمک می‌کند بیشتر دیده شوید و فروش بالاتری رقم بزنید.
  • اندازه‌گیری نتایج: کار شما با یک بار تولید محتوای ویدئویی به پایان نمی‌رسد، اما برای اینکه در پله‌های بعدی بهتر شوید و قدم‌های بهتری بردارید، لازم است با ابزارهای تحلیلی مختلف مثل گوگل آنالیتیکس عملکرد ویدئوها را بررسی کنید. سپس، استراتژی‌های بعدی خود را با کمرنگ‌کردن نقاط منفی و پررنگ‌کردن نقاط مثبت بهبود ببخشید.

با صباویژن، تولید محتواهای ویدئویی را فوق‌العاده شروع کنید!

شاید شک کنید که هزینه‌کردن در راه بازاریابی ویدئویی کار اشتباهی است و بهتر است به سراغ راه‌های جایگزین بروید که کم‌هزینه‌تر و کم‌دردسرتر هستند؛ اما بهتر است بدانید بدون ‌شک محتواهای ویدئویی مخاطبان زیادی را به‌سمت کسب‌وکارتان می‌کشاند. برای اینکه شک‌وشبهه‌هایتان کم شود، محتوای ویدیو مارکتینگ را در صباویژن بخوانید و با این روش بازاریابی به‌طور کامل آشنا شوید.

بازاریابی ویدئویی ابزاری قدرتمند برای رشد کسب‌وکار است. با استفاده از تکنیک‌ها و استراتژی‌های مناسب، می‌توانید ویدئوهایی تولید کنید که توجه مخاطب را جلب کرده و به افزایش فروش و برندسازی شما کمک کند.

برچسب ها : بازاریابی ویدئویی,ویدیو مارکتینگ,کسب و کار,کسب و کار آنلاین

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *