Steps, benefits and results of hair transplantation

مراحل، مزایا و نتایج کاشت مو با دستگاه آرتاس

کاشت مو با دستگاه آرتاس

سرعت پیشرفت دانش و تکنولوژی به گونه‌ای است که تقریبا هر روز  که ما را شگفت زده می‌کند. این پیشرفت در عرصه پزشکی نمود بسیار زیادی دارد و توانسته بسیاری را از مشکلاتشان نجات دهد. پیشرفت در زمینه کاشت مو یکی از آنهاست که هر بار با یک تکنیک جدید بروز می‌یابد و زیباجویان بسیاری را به سمت خود جذب می‌کند. کاشت مو با دستگاه آرتاس (ARTAS) که با ایجاد تحول در تکنیک FUE به وجود آمده است یکی از این پیشرفت‌هاست. این روش با نام کاشت موی رباتیک نیز شناخته می‌شود که قادر است به صورت اتوماتیک و دقت کامپیوتری بدون خطا، کاشت مو را انجام دهد.

کاشت مو با دستگاه آرتاس چیست؟

کاشت مو با دستگاه آرتاس یک روش اتوماتیک و رباتیک است که انقلابی در زمینه پیوند مو محسوب می‌شود. این دستگاه با استفاده از تکنولوژی تصویربرداری، اسکن و الگوریتم سازی هوشمند قادر است بهترین واحدهای فولیکولی با بیشترین دوام را انتخاب کرده و پیوند بزند. این دستگاه پوست سر را به طور کامل تحلیل می‌کند و مناسب‌ترین نقاط را برای کاشت فولیکول‌ها انتخاب می‌کند. علاوه بر این سرعت و دقت بی نظیر دستگاه باعث می‌شود امکان هیچ خطایی در آن وجود نداشته باشد.

کاشت مو با دستگاه آرتاس بر پایه تکنیک FUE انجام می‌شود اما معایب و مشکلات آن را رفع کرده است. در تکنیک قدیمی FUE جراح می‌بایست دانه دانه هزاران فولیکول‌ها را از بانک مو استخراج می‌کرد و بعد از آماده سازی در ناحیه گیرنده قرار می‌داد. این کار به دلیل مداخله انسان همواره با خطای انسانی همراه است و مدت زمان زیادی نیز به طول می‌انجامد. دستگاه آرتاس تمام مراحل برداشت و کاشت را به وسیله ربات‌های اتوماتیک و با دقت کامل انجام می‌دهد و احتمال خطا را به صفر می‌رساند.

کاندید مناسب کاشت مو

کاشت مو با دستگاه آرتاس یک تکنیک فوق العاده برای اغلب آقایان و خانم‌هایی است که دچار طاسی یا کم پشتی مو شده اند. این روش با توجه به دوره نقاهت کوتاه‌تری که دارد، برای بیماران و افرادی که در روش‌های مختلف کاشت مو محدودیت دارند نیز مناسب است. همچنین افراد پر مشغله‌ای که لازم است بلافاصله بعد از کاشت مو به امور روزمره خود برگردند نیز می‌توانند از این دستگاه برای پیوند مو طبیعی استفاده کنند.

البته کاشت مو با دستگاه آرتاس در برخی افراد نیز با محدودیت همراه است؛ به عنوان مثال بیمارانی که تحت درمان خاصی مثل شیمی درمانی قرار دارند نباید از این روش استفاده کنند. همچنین این تکنیک برای افرادی که موهای روشن دارند و نمی‌خواهند موهایشان را رنگ کنند مناسب نیست.

برداشت گرافت های مو با دستگاه آرتاس

کاشت مو با دستگاه آرتاس چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مو با دستگاه آرتاس مثل سایر تکنیک‌های کاشت مو شامل مراحلی است که در ادامه به طور خلاصه با آنها آشنا می‌شویم:

معاینه و شبیه سازی

در این مرحله خود دستگاه آرتاس پوست و موی زیباجو را با دوربین‌ها و اسکنرهای پیشرفته بررسی می‌کند. سپس یک شبیه سازی بر اساس ساختار پوست و مو صورت می‌گیرد که نشان می‌دهد چگونه می‌توان بهترین نتیجه را از پیوند مو دریافت کرد. زیباجویان حتی این امکان را دارند که حالت موهایشان بعد از کاشت مو را ببینند و در مورد آن نظر بدهند.

آماده سازی

بعد از اینکه دستگاه جزئیات پوست و موی فرد را ثبت و تعداد گرافت‌های مورد نیاز را تخمین زد،‌ لازم است زیباجو برای عمل آماده شود. این آمادگی شامل کوتاه کردن مو تا حد ۱ میلی متر است. همچنین ناحیه اهدا کننده و گیرنده قبل از هر اقدامی ضد عفونی و با استفاده از دستگاه‌های مخصوص بی حس می‌شوند.

استخراج فولیکول‌ها

در این مرحله دستگاه آرتاس هر واحد فولیکولی را به صورت مجزا استخراج می‌کند؛ با این تفاوت که این کار با ظرافت بیشتر و سرعت بسیار بالاتری انجام می‌شود. به این ترتیب امکان کاشت موی طبیعی با پیوندهای دقیق‌تر وجود دارد. همانطور که گفتیم دستگاه آرتاس با سیستم پیشرفتو استریوسکوپی امکان تجزیه و تحلیل بهترین گرافت‌ها را فراهم می‌کند و فولیکول‌ها با دقت برای استخراج انتخاب می‌شوند.

دستگاه از قبل تعداد فولیکول‌های مورد نیاز را محاسبه کرده است؛ بنابراین در مرحله برداشت این دستگاه تنها بهترین فولیکول‌ها را انتخاب کرده و استخراج می‌کند.

پیوند فولیکول‌ها

فولیکول‌هایی که به صورت کاملا سالم و باکیفیت استخراج شده‌اند آماده کاشت هستند. دستگاه آرتاس با استفاده از هوش مصنوعی خود همزمان بهترین سایت‌های پیوند مو را انتخاب می‌کند و این نقاط را با دقت بالا هدف قرار می‌دهد. بنابراین دستگاه فولیکول‌های برداشت شده را با دقت بالا و زاویه مناسب به نقطه مناسب پیوند می‌زند. البته تعیین خط رویش و تاج مناسب هنوز با پزشک است و تبحر پزشک در داشتن حالت موی مناسب حائز اهمیت است.

مزایای کاشت مو با دستگاه آرتاس

کاشت مو با دستگاه آرتاس یک روش نوین و رباتیک است که قطعا مزایای بیشتری نسبت به هر روش دیگری دارد. متاسفانه به دلیل تحریم‌های وضع شده علیه کشورمان امکان استفاده از این دستگاه در ایران وجود ندارد؛ اما بد نیست با مزایای شگفت انگیز این دستگاه آشنا شوید تا در صورت امکان از آن بهره ببرید:

  • کاشت مو با دستگاه آرتاس کاملا بدون درد است.
  • این روش کم تهاجمی به حساب می‌آید و هیچگونه خونریزی یا احتمال عفونت در پی ندارد.
  • با استفاده از تکنولوژی پیشرفته استریوسکوپی چند دوربینی باکیفیت‌ترین فولیکول‌ها توسط دستگاه انتخاب می‌شود.
  • با توجه به انتخاب بهترین زاویه و جهت برای پیوند فولیکول‌ها، کاشت مو به این روش کاملا طبیعی است و نتایج دائمی در پی دارد.
  • دقت و ظرافت دستگاه بی نظیر است و هیچگونه خطای انسانی در آن ممکن است.
  • دوره نقاهت کاشت مو با دستگاه آرتاس بسیار کوتاه‌تر از سایر روش‌هاست.

دستگاه کاشت موی آرتاس

مقایسه کاشت مو با دستگاه آرتاس با روش‌های سنتی

در مقایسه روش‌های سنتی با کاشت مو با دستگاه آرتاس علاوه بر مزایا باید معایب را نیز مد نظر قرار داد. به عنوان مثال می‌توان گفت که دستگاه آرتاس برای همه مناسب نیست و بیشتر افرادی با رنگ موی تیره و موهای صاف کاندیدای این روش هستند. در مقابل زحمت کاشت مو به این روش برای جراح بسیار کمتر است و دیگر خستگی نمی‌تواند بر نتیجه عمل تاثیرگذار باشد. از آنجایی که برداشت و کاشت فولیکول‌ها با دقت بالا و به صورت هوشمند انجام می‌شود، نتیجه کاشت مو کاملا طبیعی است و نشانه‌ای از خطای انسانی وجود ندارد.

بنابراین می‌توان گفت که کاشت مو با دستگاه آرتاس دقیق‌تر، پیشرفته‌تر، راحت‌تر و سریع‌تر از روش‌های قدیمی است؛ اما این روش برای برخی افراد محدود است و نمی‌توان از آن در تمام موارد استفاده کرد.

عوارض کاشت مو آرتاس

اگرچه کاشت مو با دستگاه آرتاس نسبت به سایر روش‌ها تهاجم کمتر و در نتیجه عوارض کاشت مو در این روش کمتر است. اما این روش نیز مثل هر تکنیک زیبایی دیگری با عوارضی همراه است. متداول‌ترین عوارض این روش شامل:

  • بی حسی پوست سر
  • خارش و حساسیت پوست
  • تورم و قرمزی بعد از کاشت مو
  • احتمال پایین عفونت
  • درد یا سوزش ناحیه گیرنده مو

عوارض کاشت مو با دستگاه آرتاس بسیار محدود و کوتاه مدت هستند و اغلب بعد از چند روز خود به خود برطرف می‌شوند. البته رعایت مراقبت‌های بعد از عمل و توصیه‌های پزشک نیز نقش مهمی در پیشگیری و کاهش عوارض دارد.

دوره نقاهت کاشت مو با دستگاه آرتاس کوتاه‌تر از سایر روش‌ها بوده و زیباجو بعد از ۱ روز می‌تواند به امور روزمره خود باز گردد. این روش نیز نیازی به بخیه و پانسمان پوست سر ندارد؛‌ همچنین اثری از اسکار یا جای زخم نخواهد بود. معمولا زخم‌های کوچکی که ناشی از پانچ استخراج فولیکول‌ هستند بعد از چند روز بهبود می‌یابند. به منظور کنترل درد و تورم بعد از کاشت مو می‌توان از کمپرس سرد استفاده کرد تا این عارضه را به حداقل رساند.

نتایج کاشت مو با دستگاه آرتاس

یکی از مهم‌ترین مزایای کاشت مو با دستگاه آرتاس این است که نتایج کاملا طبیعی و ماندگار دارد. ۱ تا ۲ ماه بعد از کاشت مو،‌ موهای کاشته شده می‌ریزند که جای نگرانی ندارد؛ این ریزش طبیعی بوده و بعد از رویش مجدد موها تقویت می‌شوند و رشد طبیعی دارند. با گذشت چند ماه از کاشت مو و ریزش و رویش فولیکول‌ها، موها تقویت می‌شوند و می‌توان رشد طبیعی آنها را مشاهده کرد. معمولا ۹ تا ۱۲ ماه بعد از کاشت مو می‌توان نتایج کامل کاشت مو را مشاهده کرد که رضایت زیباجویان را تا کنون به همراه داشته است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *