همه چیز در مورد کاشت مژه

در حال حاضر یکی از دغدغه های بانوانی که به زیبایی خود اهمیت می دهند داشتن مژه هایی پرپشت و بلند است تا زیبایی چشمان خود را دوچندان کنند.


به همین منظور به ریمل و مژه مصنوعی روی می آورند که می بایست در آرایش روزانه خود از آنها استفاده کنند که شاید برای بسیاری از خانم ها کار خسته کننده و تکراری باشد و ترجیح می دهند به طور دائم مژه هایی زیبا داشته باشد که در این صورت بسوی کاشت مژه و اکستنشن مژه سوق پیدا می کنند.

[rb_related title=”شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد” total=”2″]

تفاوت بین کاشت و اکستنشن مژه

کاشت مژه توسط جراح انجام می شود ولی اکستنشن به معنی چسباندن مژه هایی مصنوعی است که تک به تک بین مژه های طبیعی فرد قرار می گیرد تا ضخامت، طول و رنگ مژه ها را بهبود بخشد که در حال حاضر این کار در سالن های زیبایی انجام می شود.

این اکستنشن ها از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته می شود. استفاده از مژه های مصنوعی چیز جدیدی نیست اما تفاوت بین تکنیک های قدیمی و جدید است که امروزه، مژه های مصنوعی به جای پوست پلک به مژه های شما چسبانده می شود و ظاهری زیبا ایجاد خواهند کرد. همچنین برخلاف مژه های مصنوعی سنتی، دیگر از چسب های مضر استفاده نمی کنند.

انواع کاشت مژه

کاشت مژه چهار مدل اصلی مژه طبیعی، چشم باز، چشم گربه ای و چشم عروسکی دارد اما با توجه به روش انجام آن مدل های مختلفی از کاشت مژه وجود دارد که به شرح زیر است:

  1. کاشت مژه تار به تار
  2. کاشت مژه کلاسیک
  3. کاشت مژه گلامور و اسپایکی
  4. کاشت مژه نچرال
  5. کاشت مژه عروسکی
  6. کاشت هیدن مژه (کاشت نامرئی)
  7. کاشت مژه سه بعدی (کاشت مژه ۳D)
  8. کاشت مژه ابریشمی
  9. اکستنشن چند بعدی (والیوم – مگاوالیوم)
  10. اکستنشن هیبرید ( ترکیبی یا میکس)

کاشت مژه کلاسیک

در این روش از مژه های تک تار استفاده میشود. این اصلا به این معنا نیست که هر تار بین مژه ها قرار می گیرد بلکه روش کار به این صورت هست که روی هر تار مژه ی فرد، یک تار اکستنشن مژه گذاشته می شود، بدین صورت حجم اکستنشن متناسب با حجم مژه ی شخص پر میشود. سایز و قد مژه در این روش متناسب با فرم چشم و سلیقه ی شخصی تغییر میکند. ضخامت مژه کلاسیک زیاد است چون تنها از یک تار روی هر مژه استفاده می شود. در این نوع اکستنشن، مژه ها طبیعی تر به نظر می رسند و با این که اولین سبک اکستنشن مژه محسوب می شود، در حال حاضر روشی متداول در سالن های زیبایی است. ماندگاری این مژه های بین ۶ تا ۷ ماه است. ترمیم کاشت مژه کلاسیک معمولا بین ۲ الی ۴ هفته انجام می شود تا مژه هایی که رشد کرده اند برداشته و جایگزین شوند و جای مژه هایی که افتاده اند نیز پر شود.

اکستنشن مژه والیوم روسی (اکستنشن مژه چند بعدی)

این روش انجام اکستنشن مژه ابتدا در روسیه و اکراین انجام شده است بنابراین این گونه نام گذاری شده است. اگر تا به حال اکستنشن انجام نداده باشید، به طور مثال حتما کلمه ای مثل اکستنشن مژه سه بعدی به گوشتان خورده است. در این روش روی هر تار مژه ۲ تا ۶ مژه مصنوعی قرار می گیرد؛ به خاطر همین به آن اکستنشن چند بعدی می گویند. بنابراین ضخامت اکستنشن مژه والیوم نسبت به کلاسیک کمتر است  و مژه ها بسیار سبک، نازک و از جنس موی ابریشمی و طبیعی هتسند. اکستنشن کار برحسب فرم چشم شما و با توجه به جنس مژه ها تصمیم می گیرد که چگونه مژه ها را ترکیب کند تا چشمان شما فرم قشنگ تری داشته باشد. این مدل اکستنشن پر پشت تر از روش قبلی است و ماندگاری بیشتری نسبت به روش اکستنشن مژه کلاسیک دارد.

اکستنشن مژه مگا والیوم

این روش مانند روش والیوم می باشد اما تعداد مژه ها بیشتر و نازک تر خواهند بود. یعنی روی هر تاره مژه  7 تا ۹ مژه مصنوعی قرار میگرد پس پرپشت تر به نظر می رسد.

آیا کاشت مژه به مژه های طبیعی آسیب می رساند؟

مژه انسان یک عمر معین دارد و بستگی به افراد مختلف بین ۳ الی ۵ هفته و ۱۰ الی ۱۵ تار از مژه انسان می ریزد و به جای آن مژه جدید به وجود می آید. بنابراین اگر مژه کار حرفه ای باشد و خود فرد نحوه نگهداری از اکستنشن مژه را بخوبی انجام دهد، به هیچ وجه به مژه ها آسیبی وارد نمی شود و تنها زمانی که به طور طبیعی مژه ها عمر خود را کرده باشند می افتند. مژه های اضافه نیز از روی آنها می افتد و نیاز به ترمیم پیدا می کند، بنابراین مژه ها هر ۳ الی ۵ هفته یکبار نیاز به ترمیم دارد.

مراقبت های بعد از کاشت مژه

  • حتی الامکان از ریمل و فرمژه استفاده نشود.
  • در صورت استفاده از ریمل به هیچ عنوان از ریمل چرب استفاده نشود.
  • از چشم پاک کن های ۲ فاز که محلول چرب و روغنی دارند برای پاک کردن آرایش چشمتان استفاده نکنید.
  • سونا نروید زیرا چسب مژه ضعیف می شود و سنگینی آن به مژه خودتان آسیب می رساند.
  • چشم را با آب داغ نشویید.
  • در حمام به صورت مستقیم زیر دوش نایستید زیرا فشار آب باعث کنده شدن مژه اکستنشن و مژه خودتان می شود.
  • طی زمانی که کاشت مژه دارید از تقویت مژه استفاده نکنید.
  • در هنگام انجام کاشت مژه، گل مژه، التهاب و قرمزی چشم، آلرژی و لنز نداشته باشید.
  • پس از انجام کاشت تا یک روز سعی کنید آب به چشمتان نخورد.
  • هنگام خواب روی مژه هایتان نخوابید.
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *