فیلر مو

همه چیز در مورد فیلر مو

فیلر مو

عوامل بسیار زیادی در حفظ سلامت پوست و موی انسان دخیل هستند. تغییرات هورمونی، کهولت سن، شرایط آب و هوایی و همچنین شرایط جسمی فرد می‌توانند باعث تقویت و یا تخریب بافت مو شوند. امروزه به دلیل افزایش استرس در زندگی و همچنین آلودگی‌های محیطی، بسیاری از افراد با مشکلات جدی ریزش مو مواجه هستند. درمان‌های پیشنهادی برای رفع این مشکل بسیار متنوع‌اند اما یکی از مؤثرترین آن‌ها استفاده از فیلر مو است. در صورتی که دارای موهای آسیب دیده هستید استفاده از فیلر می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در ادامه به معرفی کامل‌تر این انواع فیلرهای مو خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید!

فیلر مو چیست؟

فیلرها به مو حجم می‌دهند و جلوی کم پشت شدن آن‌ها را می‌گیرند. فیلر در واقع نوعی محلول است که حاوی انواع مختلفی از پپتید‌ها فعال و هیالورونیک اسید می‌باشد. هر یک از این پپتیدها وظیفه خاصی را برعهده دارد. برای مثال برخی از آن‌ها به تشکیل فولیکول‌های ریشه مو کمک می‌کنند و برخی دیگر مواد مغذی را به مو می‌رسانند. وظیفه اسید هیالورونیک نیز رساندن رطوبت کافی به بافت مو است، که مانع از خشکی و آسیب دیدن مو خواهد شد.

فیلر مو در واقع فاز رشد مو را طولانی‌تر کرده و به همین دلیل موها پرپشت‌تر دیده می‌شوند.

در ایده‌آل ترین شرایط نیز موی انسان به علت انجام فعالیت‌هایی مانند سشوار کشیدن دچار آسیب می‌شود. به همین دلیل استفاده از فیلر می‌تواند برای همه افراد مفید باشد. با این وجود به برخی از افراد توصیه می‌شود که حتما از این محصول استفاده نمایند.

استفاده از فیلر مو به چه افرادی توصیه می‌شود؟

جنس موی افراد مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. برخی دارای موهای نازک‌تری هستند که همین مورد استعداد ریزش مو را در آن‌ها افزایش می‌دهد. به همین دلیل به افراد دارای موهای نازک و ضعیف توصیه می‌شود که حتما از فیلر‌های مو استفاده کنند. ژن طاسی در تعداد زیادی از مردان وجود دارد. این ژن در سنین بالاتر بروز می‌کند و باعث ریزش شدید مو مردان می‌شود. بنابراین استفاده از فیلر برای مردانی که دچار دوره‌های طاسی شده‌اند نیز مفید است.

یکی دیگر از موارد استفاده از فیلر مو برای موهای رنگ شده است. بافت مو رنگ شده به تدریج طراوات و شادابی خود را از دست می‌دهد و مستعد آسیب دیدن خواهد شد. بنابراین استفاده از فیلر مو می‌تواند فرآیند آسیب دیدن موهای رنگ شده را به تعویق انداخته و یا متوقف کند.

پس از عمل کاشت مو یکی از مهم‌ترین اقدامات استفاده از فیلر است. استفاده از فیلرهای مو باعث می‌شود که درصد موفقیت کاشت مو بسیار افزایش یابد. به همین دلیل در بسیاری از کلینیک‌های معتبر، پس از کاشت مو به صورت الزامی از فیلر استفاده می‌شود.

نحوه مصرف فیلر مو چگونه است؟

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که فیلر را می‌توان مثل ماسک‌های مو در منزل استفاده کرد. این تصور اشتباه است. فیلر مو باید در کلینیک‌های تخصصی و زیر نظر متخصص استفاده شود. فیلر دارای تعداد زیادی سوزن‌های ریز است. این سوزن‌ها در بافت زیر پوست موی سر نفوذ کرده و در مواد مغذی خود را در این ناحیه آزاد می‌کنند. به این ترتیب این مواد در اختیار ریشه مو و سلول‌های پوست سر قرار گرفته و بر طراوت آن‌ها می‌افزاید.

پیش از تزریق فیلر لازم است که پوست سر با محلول‌های خاصی شست‌ و شو داده شود. سپس با استفاده از مواد خاصی در ناحیه مورد نظر بی حسی موضعی ایجاد می‌کنند که بیمار درد سوزن‌ها را احساس نکند. سپس به روش میکرواینجکشن فرآیند تزریق انجام می‌شود. همانطور که می‌بینید این فرآیند به نوعی عمل سرپایی شباهت دارد، بنابراین حتما باید توسط افراد متخصص و در کلینیک‌های زیبایی انجام شود.

تزریق فیلر معمولا در ۴ جلسه انجام می‌شود. بهتر است که میان جلسات حدود ۲ هفته فاصله باشد. پس از پایان دوره درمانی با فیلر معمولا حدود ۲ تا ۳ هفته زمان لازم است تا تاثیر درمان را مشاهده کنیم. سوزن‌های فیلر بسیار ریز هستند و با توجه به بی حسی ایجاد شده، بسیاری از افراد درد خاصی را حس نمی‌کنند. بنابراین درد فرآیند تزریق فیلر بسیار کم و قابل تحمل است.

درمان ریزش مو با تزریق هیرفیلر

مراقبت‌های پس از تزریق فیلر مو

پس از تزریق فیلر نباید پوست سر در معرض رطوبت و حرارت قرار بگیرد. بنابراین تا ۲۴ ساعت پس از عمل از استحمام خودداری نمایید. همچنین در طول این مدت مو سر خود را با روسری و کلاه نپوشانید، چراکه پوست سر باید در معرض هوای آزاد باشد. در صورتی که نور خورشید شما را آزار می‌دهد، بهتر است از چتر استفاده کنید. رعایت نکات فوق به مدت ۳ روز بر تاثیر فیلر مو می‌افزاید.

استفاده از رنگ مو و سشوار پیش از تکمیل شدن دوره درمان توصیه نمی‌شود، با این وجود در صورت لزوم می‌توانید از پزشک خود در این مورد سؤال کنید.

در صورتی که در نواحی تزریق شده احساس درد می‌کنید، ماساژ آهسته پوست سر می‌تواند کمک کننده باشد. این موضوع به پخش شدن محلول فیلر در زیر پوست سر کمک کرده و تاثیر آن را بیشتر می‌کند. همچنین پزشک ممکن است برای شما محلول پلو باوم را تجویز نماید، که باید به صورت روزانه بر موضع مورد نظر بمالید.

استفاده از فیلر مو چه مزایایی دارد؟

استفاده از فیلر باعث تقویت همه جانبه بافت مو می‌شود. تعداد تارهای مو افزایش می‌یابد و طول هر تار نسبت به قبل بیشتر خواهد شد. به همین دلیل مو پر پشت تر دیده می‌شود. همچنین سرعت رشد مو هم افزایش می‌یابد. به دلیل رسیدن مواد مغذی، بافت مو شاداب و با طراوت‌تر خواهد شد. همچنین سلول‌های پوست سر نیز ترمیم و بازسازی می‌شوند. بنابراین پوسته ریزی بافت پوست هم متوقف شده و مشکلاتی نظیر شوره مو، متوقف خواهد شد.

تاثیرات استفاده از فیلر کوتاه مدت نیست. پپتیدهای موجود در فیلر با تاثیر بر عروق موضعی باعث افزایش خونرسانی به ناحیه زیر سر می‌شوند. همین موضوع مواد مغذی بیشتری را به بافت مو می‌رساند که در طولانی مدت، باعث تقویت مداوم مو خواهد شد. همانطور که گفته شد ژن طاسی در برخی افراد وجود دارد. الیگو پپتیدهای موجود در فیلر باعث سرکوب این ژن می‌شوند، در نتیجه ریزش موهای ژنتیکی نیز توسط فیلر قابل کنترل هستند. مواد موجود در فیلر مو همچنین مانع آسیب دیدن بافت مو در اثر برخورد اشعه فرابنفش می‌‌شوند.

ضمنا تزریق فیلر به صورت سرپایی انجام شده و نیازی به بستری شدن فرد ندارد. پس از انجام تزریق افراد می‌توانند با رعایت برخی نکات به زندگی روزمره خود بازگردند.

عوارض استفاده از فیلر مو

استفاده از فیلر برای بیشتر افراد عوارض بسیار معدودی دارد. بیشتر عوارض فیلر به سوزش و خارش محل تزریق مربوط می‌شود. این عوارض طبیعی بوده و پس از مدتی برطرف خواهد شد. برخی افراد ممکن است نسبت به مواد موجود در فیلر حساسیت داشته باشند. سوزش و التهاب در این افراد بیشتر است اما معمولا مشکلی در پروسه درمان ایجاد نمی‌کند. ضمنا در صورت تبحر کادر درمان و تزریق صحیح فیلر این دسته از عوارض به ندرت پیش می‌آیند.

مصرف فیلر مو در افرادی که با مشکلات نقص ایمنی دست و پنجه نرم می‌کنند توصیه نمی‌شود. همچنین بهتر است که خانم‌های باردار تا پیش از زایمان نسبت به استفاده از فیلر اقدام نکنند. ضمنا در افرادی که از ضدانعقادها استفاده می‌کنند، ریسک خونریزی بالاتر می‌رود، بنابراین پیش از تزریق فیلر حتما باید به پزشک مربوطه اطلاع دهند. در برخی موارد هم ممکن است پوست سر به علت بیماری‌های زمینه‌ای تحریک پذیر شده باشد، در این هنگام نیز تزریق فیلر توصیه نمی‌شود.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *