موارد الزامی در ثبت تغییرات شرکت

شرکتها بعد از مدتی فعالیت، لزوما ممکن است جهت بسط و گسترش حیطه کاری و یا برای ساماندهی مطلوب فعالیت خود، اقدام به انجام تغییراتی در واحدهای تولیدی یا خدماتی خود کنند.
اکثر درخواستهای ثبت تغییرات شرکت در مواردی چون؛ تغییر آدرس شرکت، تغییر اسم و آدرس شرکت، تغییر موضوع فعالیت و بالاخص تغییر در اعضای هیات مدیره یا سهامداران است که بوجود می آید.

ثبت تغییرات شرکت

آنچه که باید در مورد ثبت تغییرات شرکت بدانیم

موارد الزامی در ثبت تغییرات شرکت
چنانچه بعد از ثبت شرکت، سهامداران و یا شرکاء و در کل مدیران شرکت، با رای مجامع عمومی عادی، عادی بطور فوق العاده یا فوق العاده و یا تصمیمات هیات مدیره، ملزم به انجام تغییرات در شرکت باشند؛ باید آن را به صورتی قانونی به اداره ثبت شرکتها ارجاع و بعد از تایید، آگهی ثبت تغییرات شرکت را در روزنامه رسمی به چاپ برسانند.

در اغلب موارد، شرکتها بعد از ثبت، نیاز به تغییرات را در بدنه شرکت احساس می کنند. قانونگذار نیز با توجه به این نیاز مبحثی برای همین منظور تحت عنوان ثبت تغییرات شرکت باز نموده تا چنانچه مواردی در خصوص تغییرات شرکتها بوجود آمد، مشکل از طریق ارائه اظهارنامه و سپس چاپ آگهی در روزنامه رسمی، مرتفع گردد.
تا زمانیکه آگهی ثبت تغییرات در اداره ثبت شرکتها، مورد تایید و سپس در روزنامه رسمی آگهی نگردد، هرگونه موضوع مربوط به تغییر، کماکان در جای خود معتبر است.

باید دانست تمامی این تغییرات باید مطابق قانون ثبت گردد، تا مشکل حقوقی برای شرکتها، خصوصا سهامداران و یا شرکای آن بوجود نیاید. چنانچه ثبت تغییرات شرکت روند قانونی خود را در اداره ثبت شرکت طی نکند، تغییرات انجام شده از درجه اعتبار قانونی ساقط است.

ثبت شرکت
سازمانها خصوصی و ادارات دولتی و حتی بانکها نیز بدون رویت آگهی ثبت تغییرات شرکت، از دادن هرگونه خدمات لازم به شرکتهای سهل انگار در این خصوص، امتناع خواهند نمود.

ثبت تغییرات شرکت در چه مواردی الزامی است؟

ماده ۲۰۰ قانون تجارت اذعان می دارد که هرگاه یکی از موارد زیر در شرکتها حادث گردید؛ ثبت تغییرات آن شرکت، الزامی و ضروریست.

  • هرگونه تغییر در نام شرکت
  • هرگونه تغییر در اساسنامه شرکت
  • چنانچه برخی از شرکتها بر اساس مفاد مندرج در اساسنامه خود، برای فعالیت خود، مدت زمان تعیین کرده باشند، می بایستی برای تمدید آن، اظهارنامه ثبت تغییرات  شرکت را تسلیم اداره ثبت شرکتها نمایند.
  • انجام ثبت تغییرات در صورت انحلال شرکت، چه شرکتهای با مدت زمان محدود، چه شرکتهای با مدت زمان دائمی.
  • مشخص نمودن کیفیت تفریغ جهت تصفیه شرکت و تسویه حساب شرکاء یا سهامداران.
  • انجام تغییرات و جابجایی نفرات مدیران یا شرکاء و سهامداران شرکت.
  • به موجب تبصره نهم ماده ۵۸ قانون تجارت، تقسیم مبلغ اوراق قرضه که در آن مدت، مبلغ اسمی و نرخ بهره اوراق قرضه، مشخص شده باشد.

ثبت تغییرات شرکت چه مراحلی دارد؟

هنگامی که با رای مجامع عمومی عادی یا فوق العاده و یا عادی بطور فوق العاده، صورتجلسه تغییرات شرکت نگاشته و افراد ذیحق آن را امضاء نمودند؛ حال باید این صورتجلسه به همراه مدارک لازم به اداره ثبت شرکتها تسلیم گردد تا مراحل قانونی آن طی شود. متقاضیان ثبت تغییرات شرکت، چنانچه از این مرحله به بعد را به مشاورین زبده شرکت ثبت نیک بسپارید؛ مراحل فراوان و گاه خسته کننده این جریان را، کارشناسان خبره ما بدون هیچگونه خطایی و در کمترین زمان ممکن برای شما انجام خواهند داد.
پس پیشنهاد ما این است که به دلیل حساسیت کار، که با هرگونه خطا یا اشتباهی موجب رد درخواست شما میگردد، کار ثبت تغییرات شرکت خود را به ما بسپارید.

مراحل مربوط به ثبت تغییرات شرکت به ترتیب موارد زیر است:

  • صورتجلسه انجام تغییر یا تغییرات را تنظیم کرده و تمامی اوراق آن به امضاء کلیه سهامداران یا شرکا رسیده باشد.
  • ثبت درخواست تغییر از طریق سامانه http://irsherkat.ssaa.ir مربوط به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
  • بعد از ورود به منوی صورتجلسه تغییرات؛ شناسه ملی خواسته شده شرکت را وارد کرده و در مرحله بعد، نوع صورتجلسه را که آیا مربوط به مجامع عادی یا فوق العاده و یا عادی بطور فوق العاده بوده را مشخص کنید.
  • ورود به منوی صورتجلسه تغییرات و ارسال صورتجلسه مربوط. بعد از انجام این مورد، کد رهگیری و رسید مبنی بر پذیرش درخواستی را که سایت به شما می دهد، در پاکت زرد رنگ مخصوصی که در اداره پست موجود است، گذاشته و مدارک را از طریق پست به اداره ثبت شرکتها ارسال می کنید.
  • در نهایت؛ بعد از تایید کارشناسان اداره ثبت شرکتها، آگهی تغییرات مورد نظر می بایستی در روزنامه رسمی چاپ گردد.

همچنین در سامانه ثبت نیک از ثبت برند تجاری بخوانید.
۰۲۱۸۸۷۹۰

با کد رهگیری داده شده، شما همواره میتوانید؛ مراحل طی شده درخواست خود را از طریق سامانه مذکور پیگیری نموده و از بررسی کامل کارشناسان فن، مطلع گردید. دوره زمانی این فرآیند، معمولا بین یک هفته تا ده روز می باشد.
برای ثبت تغییرات شرکت خود، با ثبت نیک همراه باشید
امیدواریم تا به اینجا توانسته باشیم مسائل و موارد مربوط به ثبت تغییرات شرکت را به خوبی برای شما ارائه داده باشیم. اکنون مفتخریم اعلام کنیم؛ شرکت ثبت نیک به همراه مشاوران و کارشناسان خبره خود، آماده است تا در تمامی مراحل مربوط به ثبت تغییرات شرکت، در کوتاه ترین زمان ممکن، شما را در انجام این کار یاری کند. توصیه ما به شما این است که در این مرحله از کار، با کارشناسان خبره ما مشورت کنید؛ تا آنها در سریع ترین زمان، کوتاه ترین راه مربوط به ثبت تغییرات شرکت شما را به آسانی به انجام برسانند.

با شماره تماس و آدرس اینترنتی زیر، با ما تماس و ارتباط برقرار کنید. مشاورین حرفه ای شرکت ثبت نیک در تمام ساعات اداری، آماده هدایت شما به بخش مشاورین ما می باشند.

ثبت نیک

۰۲۱۸۷۷۹۰

www.nikregister.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *