اجزای سیستم اعلام حریق در هتل هوشمند چیست؟ پیشگیری از آتش سوزی در مرحله اول بسیار حائز اهمیت است و استفاده از سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند که برای این منظور طراحی شده اند در ساختمان ها ضروری است. شما می توانید با خرید سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند از وقوع آتش سوزی با سرعت بیشتری اطلاع پیدا کنید و این سیستم مانع ایجاد خسارت بیشتر می شود. پس از آن در صورت بروز آتش سوزی لازم است اقدامات مناسب برای کاهش هر چه بیشتر خسارت انجام شود. قابل ذکر است، نسبت به کاربرد این سیستم ها در جلوگیری از آتش و خسارت زیاد، هزینه سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند بسیار به صرفه است. سیستم اعلام حریق یکی از سیستم های هشدار دهنده می باشد که نسبت به آتش سوزی یا موادی مانند دود و مونوکسید کربن هشدار می دهد و افراد را قادر می سازد تا برای جلوگیری از آسیب به سرعت وارد عمل شوند. در ادامه از شرکت هوش سان به بررسی اجزای سیستم اعلام حریق در هتل هوشمند خواهیم پرداخت.
سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند چیست؟
در دنیای امروز سیستم اعلام حریق ساختمان هوش سان هوشمند به طور گسترده در بسیاری از ساختمان های صنعتی و مسکونی استفاده می شود تا خسارات ناشی از آتش سوزی را به حداقل برساند. همچنین از این سیستم ها برای اطلاع رسانی به ساکنان ساختمان در زمان آتش سوزی استفاده می شود تا از تلفات بیشتر جلوگیری شود. برای تشخیص آتش از سه اثر دود، حرارت و شعله استفاده می شود. به طور کلی سیستم های اعلام حریق در دو نوع معمولی و هوشمند ساخته می شوند. در سیستم های معمولی محل آتش را به قسمت های خاصی تقسیم می کنند تا در زمان آتش سوزی سریعتر و راحت تر محل آتش را شناسایی کنند. هر یک از این مناطق یک منطقه نامیده می شود.
این کار در سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند نیز انجام میشود، اما مزیت این سیستم نسبت به سیستمهای معمولی این است که این سیستمها دارای اجزای قابل کنترل هستند و علاوه بر آن میتوان منطقه آتش را تعیین کرد. همچنین می توان عناصر اصلی تشخیص حریق را پیدا کرد و محل دقیق حریق را مشخص کرد و آلارم های آن محل را فعال کرد. سیستمهای اعلام حریق که امروزه استفاده میکنیم ممکن است شامل سنسورهای هوشمند، پنلهای کنترل هوشمند و ادغام با سایر خدمات ساختمان باشند، اما ماهیت اولیه سیستمهای اعلام حریق تغییر نکرده است و این وظیفه همه است که در صورت وجود حریق، زنگ هشدار را به صدا در آورند.
سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند چگونه کار می کند؟
سیستم های هوشمند اعلام حریق هوش سان (که معمولاً به آنها هشدار دهنده دود و آشکارسازهای دود نیز گفته می شود) وسایلی هستند که آتش را در یک ساختمان تشخیص می دهند، با آژیر به آتش نشانان هشدار می دهند و مسئول تماس با آتش نشانی هستند. این سیستم ها با استفاده از یک پیام از پیش ضبط شده آتش را گزارش می کنند. هدف اصلی سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند شناسایی حریق و اطلاع به ساکنین ساختمان و اورژانس در مورد مکان تحت کنترل و نظارت مرکزی است.
این سیستمها همچنین مکان و منبع آلارمها را کنترل و شناسایی میکنند و مشکلات اتصال و سیمکشی را که ممکن است مانع از عملکرد صحیح سیستم شوند، شناسایی میکنند.
هزینه سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند
هزینه سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند نسبت به کاربردی که در ساختمان ها دارد بسیار به صرفه است. هدف اصلی سیستم اعلام حریق تشخیص حریق و اطلاع سریع ساکنان ساختمان و اورژانس در مورد مکان تحت کنترل و نظارت مرکزی است. سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند همچنین بر خود نظارت می کنند و محل و منبع آلارم ها را شناسایی می کنند و مشکلات سیم کشی و اتصال که ممکن است مانع از عملکرد صحیح سیستم شوند را مورد شناسایی قرار می دهند. شما با خرید سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند می توانید از جلوگیری آتش سوزی در ساختمان یا کارگاه خود اطمینان حاصل کنید.
سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند، حریق را در روز و شب کنترل می کند و از طریق دستگاه های شروع کننده مانند آشکارسازهای دود و گرما آتش را تشخیص می دهد. هنگامی که سیستم این علائم آتش سوزی را تشخیص می دهد، با سیگنالی به مسافران هشدار می دهد که بسته به سیستم متفاوت است. عملکرد کنترل یک سیستم اعلام حریق سپس سیستم های دیگری مانند HVAC، اتوماسیون ساختمان، پلت فرم و ارتباطات را برای برقراری ارتباط با عملیات نظارت محلی فعال می کند.
اجزای سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند چیست؟
سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند دارای اجزای مختلفی می باشد که باعث به صرفه شدن خرید سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند می شود. این سیستم ها با در اختیار داشتن سیستم های هوشمند، می توانند با سرعت بسیار مطلوبی از رخداد آتش سوزی در ساختمان یا کارگاه مطلع شوند که باعث مطلوب شدن هزینه سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند برای ساختمان یا کارفرما می شود. در ادامه به بررسی اجزای این سیستم حریق خواهیم پرداخت.
۱. پنل کنترل اعلام حریق
پنل کنترل سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند مرکز کل عملیات سیستم است که یکپارچگی سیستم، ورودی ها، خروجی ها و تمام اطلاعات را کنترل می کند. هنگامی که یک آغازگر فعال می شود، یک سیگنال به کنترل پنل اعلام حریق می فرستد، که سپس دستگاه های اعلان یا هشدار را فعال می کند. پنل های کنترل اعلام حریق معمولی ممکن است شامل سیم کشی مدار تقسیم استاندارد با کارت های مدار قابل تعویض با یک کارت برای هر منطقه تعیین شده باشد.
سیستم های پیشرفتهتر سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند ممکن است حاوی مدارهای دیجیتالی برای انتقال دادهها به همه دستگاههایی باشند که میتوانند برای مناطق برنامه ریزی شوند. همه حقایق وضعیت سیستم شما را با کدهای تشخیصی نشان می دهند که ممکن است به شما امکان انجام تنظیمات دستی مانند غیرفعال کردن آلارم ها یا بازنشانی سیستم را پس از بروز مشکل بدهد. همیشه با ارائه دهنده سیستم اعلام حریق خود در مورد هر گونه سوال در مورد هشدار وضعیت تماس بگیرید.
۲. سیستم راه اندازی جلوگیری از حریق
تریگرها سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند را در شرایط اضطراری فعال می کنند و می توانند دستی یا خودکار باشند. ایستگاه کشش دستی نمونه ای از راهانداز دستی است که برای به صدا درآوردن دستی زنگ هشدار از یک فرد می خواهد یک اهرم را بکشد، یک دکمه را فشار دهد یا شیشه را بشکند. دستگاه های راه اندازی خودکار شامل آشکارسازهای دود، گاز، شعله و حرارت است. دستگاه های ماشه می توانند آدرس پذیر یا غیر آدرس پذیر باشند و دستگاه های آدرس پذیر مکان دقیق اضطراری را نشان می دهند.
انواع مختلفی از آشکار ساز های دود وجود دارد، مانند آشکار ساز های تنفس هوا یا آشکار ساز های پرتو، که فناوری های تشخیص دود متفاوتی هستند، اما سیگنالی را به پنل کنترل ارسال می کنند تا زنگ هشدار را به همان روش فعال کند. ارائه دهنده سیستم اعلام حریق می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید کدام نوع زنگ برای ساختمان شما بهترین است و دقیقاً در کجا باید برای حداکثر ایمنی و مطابقت با کد قرار داده شود.
۳. دستگاه های اطلاع رسانی
در مواقع سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند هوش سان یا سیستم اضطراری دستگاه های اطلاع رسانی به کلیه ساکنین ساختمان اطلاع می دهند. آنها شامل چراغ های چشمک زن، بوق ها، آژیرها، زنگ ها یا ترکیبی از فلاش ها و بوق ها هستند. همچنین ممکن است شامل اعلان های صوتی مانند دستورالعمل های خاص در مورد چگونگی تخلیه ایمن ساختمان باشد. سیستم های اطلاع رسانی انبوه را می توان برای ارسال پیام های مختلف برای رویدادهای مختلف یا هشدارهای صوتی سفارشی برنامه ریزی کرد.
۴. منبع تغذیه اولیه
منبع تغذیه اولیه برای سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند معمولاً بر روی یک منبع برق AC 120 یا ۲۴۰ ولتی است که توسط شرکت برق شما عرضه می شود.
۵. منبع تغذیه پشتیبان
برق پشتیبان بخش مهمی از سیستم های اعلام حریق است زیرا سیستم ایمنی آتش و جان شما باید در صورت قطع برق به کار خود ادامه دهد. منبع تغذیه پشتیبان شما با باتری های ۶ یا ۱۲ ولتی تغذیه می شود تا در صورت قطع برق، سیستم شما کار کند.
خرید سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند از شرکت هوش سان
در نهایت، سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند هوش سان یک شبکه پیشرفته از قطعات است که عملکردهای خاصی در داخل سیستم دارند. به محض تشخیص خطر آتش سوزی، این قطعات مطابق با آن عمل می کنند. شما با خرید سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند از شرکت هوش سان، می توانید ایمنی ساختمان خود را در مبحث آتش سوزی تضمین کنید. برخی از قسمت های سیستم های اعلام حریق برای اطمینان از عملکرد سایر قسمت ها وجود دارد. این لایه حفاظتی اضافی برای سیستمی که به مردم در مورد نیاز به واکنش اضطراری هشدار می دهد، حیاتی است. بسیاری تصور می کنند که هزینه سیستم اعلام حریق ساختمان هوشمند گران است، اما سیستمی که در شرکت هوش سان به فروش می رسد بسیار مطلوب بوده و فواید آن برای ساختمان بسیار است.برای کسب اطلاعات بیشتر به ساینت https://hooshsun.com مراجعه و یا با شماره ۰۹۳۵۶۶۰۱۹۷۱ تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید