وکیل دیوان عدالت اداری مریم نصراللهی با بیش از دو دهه فعالیت حقوقی در زمینه های مختلف بهترین وکیل دیوان عدالت اداری خانم است که میتواند شما را همراهی کند .
مراحل رسیدگی به پرونده دردیوان عدالت اداری
مراحل رسیدگی به پرونده دردیوان عدالت اداری :طبق ماده۱۳۷ قانون اساسی دیوان عدالت اداری یک مرکزقضایی می باشد که وظیفه ی این سازمان رسیدگی به شکایات واعتراضات مردم نسبت به سازمان های دولتی وحکومتی است.
ومردم می تواننددرصورت اعتراض به هرکدام ازارگان های اداری ودولتی دادخواست خودراتنظیم کرده وبه دیوان عدالت اداری ارسال کنند.
به طورکلی مراحل رسیدگی به پرونده دردیوان عدالت اداری متنوع است وراه های گوناگونی دراین زمینه وجوددارد.
به عنوان مثال دردادسراها ودادگاه ها سامانه ثبت ثنا تاسیس شده است ،که مردم می توانند به وسیله ی سامانه ثنا اعتراضات وت ظلمات خود را نسبت به موسسه های دولتی ارائه دهند و سپس از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی به رسیدگی به پرونده خوداقدام کنند.
رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت اداری چه مراحلی دارد؟
ابتدا دادخواست از طریق «سامانه ثبت ساجد» و یا «سامانه ثبت دادخواست دیوان» ثبت می شود. سپس به محض ارسال پرونده به دیوان عدالت، بر اساس «زمان ارسال درخواست» اولویت بندی و بررسی شده و در شعب بدوی تحت رسیدگی و پیگرد قرار می گیرد. در مرحله بعد و پس از انجام رسیدگی های لازم، حکم قطعی از سمت دیوان عدالت صادر می شود. در صورتی که متقاضی نسبت به حکم صادره اعتراضی نداشته باشد، آن حکم قطعی شده و اجرائیه، از سوی دیوان صادر می گردد.
اما در صورتی که متقاضی نسبت به آراء صادر شده اعتراض داشته باشد، می تواند با مراجعه به شعب بدوی،اعتراض خود را ثبت نموده و درخواست تجدید نظر بدهد. این اعتراض در شعب تجدید نظر؛ مجدداً مورد بررسی واقع گردیده و در نهایت آراء قطعی صادر می شوند. هر چند که آراء صادر شده در مرحله تجدید نظر قطعی می باشد؛ اما در صورت وجود هرگونه مغایرت بین این آراء صادره با قانون یا شرع، متقاضی می تواند با مراجعه به «رئیس دیوان عدالت اداری» به آن اعتراض نماید.
کسب اطلاعات بیشتر: فقط با ۱۲ دلار سرمایه گذاری و کسب درآمد از بازار ارز، طلا، کریپتو و نفت خام را آغاز کنید
چگونه می توان با وکیل دیوان عدالت ارتباط برقرار کرد؟
متقاضیان می توانند از روش های مختلفی با وکیل دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار نمایند. ساده ترین راه برای این برقراری ارتباط، روش های الکترونیکی می باشد. در این راستا نیز سایت های معتبر؛ کمک به سزایی به افراد کرده و آنها قادر خواهند بود تا در کمترین زمان ممکن، با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران ارتباط برقرار نمایند. تماس تلفنی با وکیل موردنظر نیز یکی از ساده ترین راه های ارتباطی می باشد؛ چرا که افراد قادر خواهند بود تا بدون مراجعه حضوری به دفتر وکیل، هم در وقت خود صرفه جویی کرده و هم به سرعت روند رسیدگی به پرونده را شروع کنند. یکی دیگر از روش های ارتباط با وکیل، مشاوره حضوری می باشد که بعضی افراد، برای کسب اطمینان بیشتر، این روش را ترجیح می دهند. چراکه آنها می توانند در یک گفتگوی حضوری، مشکلات خود را با وکیلشان در میان گذاشته و اسناد و مدارک مربوطه برای روند پیشروی پرونده را به وی تحویل دهند تا وکیل ضمن مطالعه اسناد موردنیاز، بهترین راه حل برای کسب نتیجه مطلوب در این پرونده را ارائه دهد.
دیوان عدالت اداری چه وظایفی دارد
شما می توانید از سازمان های دولتی، وزارتخانه ها و دهها ارگان دولتی شکایت نمایید و همچنین در زمینه اراضی نیز دیوان عدالت اداری رسیدگی می کند و برخی از آنها کمیسیون ماده ۱۰۰، کمیسیون ماده ۹۹ و قانون های مربوط به شهرداری را نیز شامل می شود. اگر شخصی تخلفات اداری انجام داده است می توانید براحتی در دیوان عدالت از آن شخص یا ارگان شکایت نمایید.
اما خواهان شخصی است اقامه دعوی حقوقی می نماید و نتیجه دادرسی مدنی هر چه باشد بر او باز می گردد. خواهان صفت فاعلی خواستن می باشد و فرهنگستان آن را در مقابل « مدعی » جعل نموده است. مدعی در دعاوی حقوقی به مفهوم اخص شخصی است که دادخواهی می نماید و به مفهوم اعم شخصی است که ادعا کننده است که بنا دستور مقنن در ماده ۱۶ قانون دیوان رسیدگی در دیوان را مستلزم دادخواست دانسته است و دادخواست وسیله ای است که خواهان طرف خود را به دادرسی می خواند تا با حضور طرفین تدافع و احقاق حق به عمل آید و با توجه به اینکه دادخواست اختصاص به طرح دعاوی حقوقی داشته و در ماده ۱۲۲ این قانون به قانون آئین دادرسی مدنی ارجاع شده است و این امر مبین آن است که عدالت طلبیدن یا تظلم خواهی با اعتراض و بطور کلی دادخواهی در دیوان بایستی از ناحیه خواهان باشد و استفاده از واژه شاکی در بند الف ماده ۱۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در نظم حقوقی کنونی.
اگر به دنبال وکیل ملکی یا بهترین وکیل زن در تهران هستید اینجا کلیک کنید.
موضوعاتی که شامل دیوان عدالت می شود :
- مراحل و نحوه شکایت از دیوان
- دعاوی قابل طرح در دیوان
- هیئت های تخصصی و عمومی دیوان
- اختیارات وکیل دیوان
- محل استقرار دیوان
ویژگی های یک وکیل دیوان عدالت اداری
- مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های دیوان عدالت اداری
- توانایی بررسی در مورد تشخیص لازم الاجرا بودن یک سند در دیوان
- توانایی بررسی اسناد و رسیدگی به آنها و اصالت آن
- اعتراض به انواع آرای صادر شده
وکیل دیوان
وکیل دیوان با توجه به تجربه ی خود به صورت تخصصی به پرونده های دیوان عدالت اداری رسیدگی می کند. همانطور که مستحضر هستید وکالت در دیوان یک کار کاملا تخصصی می باشد که باید وکیل مجرب دیوان عدالت اداری آن را انجام بدهد. شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که یک روزی با ارگان یا سازمان دولتی به مشکل برخورده و بخواهید با کمک این مرجع مشکلتان را حل کنید.
لازم است بدانید که دیوان عدالت به عنوان عالی ترین مرجع اداری و مرجع تظلم خواهی اشخاص حقوقی و حقیقی از تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتیست و به اصطلاح حقوقی مرجع عمومی است، اما سازمان بازرسی کل کشور ایران که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای قوانین در کشور (این وظیقه مهم) را بر عهده دارد، یک مرجع عالی اختصاصی نظارتی نیز می باشد . در واقع می توان گفت این ۲ مرجع از جهاتی باهمدیگر شبیه هستند و در اصل رسیدگی با هم متفاوت اند. هر ۲ نهاد مسئولیت نظارت بر درست کاری ادارات کشور را بر عهده دارند. به عبارت دیگر می توان گفت دیوان عدالت اداری، صلاحیت اداری و سازمان بازرسی کل کشور صلاحیت قضایی دارد
دیدگاهتان را بنویسید