10 شهر برتر هوشمند

۱۰ شهر برتر هوشمند

سیستم های نظارتی پیشرفته شناسایی چهره ، هواپیماهای بدون سرنشین که بالای سرشان وزوز می کنند و اتومبیل های خودران که در جاده هایی با نور نئون مسابقه می دهند ، دیگر موارد فیلم های علمی تخیلی نیستند. شهر هوشمند رسیده است. به لطف اینترنت اشیا (IoT) ، شهرهای هوشمند در سراسر جهان در حال حاضر فعال و به سرعت در حال رشد هستند. اما ، یک شهر هوشمند چیست؟

شهرهای هوشمند از فناوری های ICT برای تأمین شیوه های توسعه هوشمندانه و پایدارتر مانند شبکه های حمل و نقل ، تأمین آب و گرمایش و همچنین ارتقا spaces فضاهای ایمن شهری ، مدیریت تعاملی شهرها و موارد دیگر استفاده می کنند. ما در حال بررسی ۱۰ شهر هوشمند برتر جهان هستیم تا نگاهی بیندازیم که چگونه تقاطع میان فناوری پیشرفته و برنامه ریزی شهری به جمعیت در سراسر جهان کمک می کند.

[rb_related title=”شاید این مطالب هم برایتان جالب باشد” total=”2″]

شماره ۱۰: شیکاگو

شیکاگو با داشتن یکی از شلوغ ترین فرودگاه های جهان قطب اتصال است و برنامه های شهر برای تفکر بزرگ در اینجا متوقف نمی شوند. سومین شهر بزرگ ایالات متحده از انواع فن آوری ها و استراتژی های شهر هوشمند برای ادامه رشد و توسعه خود استفاده می کند.

پورتال Open Data آن قصد دارد شکاف دیجیتال را که با همه گیری جهانی COVID-19 افزایش یافته است ، برطرف کرده و برطرف کند و شبکه سنجش شهری “Array of Things” با هدف مقابله با مشکلات شهر با کیفیت پایین هوا ، ازدحام ، تغییر آب و هوا و آلودگی

جمعیت: ۲.۶ میلیون (تقریبا)

شماره ۹: بوستون

بوستون یکی از اولین شهرهایی بود که برنامه های هوشمند را تجربه کرد. برنامه بلند مدت شهر ایجاد “شهرنشینی مشارکتی” با محوریت استفاده از برنامه های تلفن همراه برای کمک به جمعیت آن است که اطلاعات سریع و آسان در مورد مواردی مانند دسترسی به پارکینگ را دریافت کنند و به آنها امکان برقراری ارتباط راحت تر با یکدیگر و همچنین گزارش شهر مسائل مربوط به سراسر کشور و پیگیری عملکرد حمل و نقل عمومی. Boston’s Innovation District در بندر دریایی آن در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد و هدف آن تبدیل شدن به کاتالیزوری برای نوآوری بیشتر در شهر است.

جمعیت: ۶۹۵،۰۰۰ (تقریباً)

شماره ۸: بارسلونا

مادرید بارسلونا به عنوان دومین شهر بزرگ اسپانیا تحت الشعاع مادرید قرار گرفته است. با این حال ، از شهر کاتالونیا به دلیل تلاش هایش برای پذیرش و پیاده سازی فناوری های شهر هوشمند ، مدام ستایش شده است. در سال ۲۰۱۱ ، این شهر میزبان اولین نمایشگاه “Smart City Expo and World Congress” بود. از آن زمان ، بارسلونا نوآوری های مختلفی در شهرهای هوشمند مانند تیرهای چراغ LED برای نظارت بر ترافیک و ازدحام ، فعالیت عابران پیاده ، کیفیت هوا و آلودگی صوتی را اجرا کرده است. خیابان ها همچنین با سطل های زباله هوشمند پوشانده شده است که با جاروبرقی زباله ها در مخازن ذخیره سازی زیرزمینی کار می کنند تا نیاز به کامیون های جمع آوری بیش از حد را کاهش دهند و بوهای بد را از بین ببرند.

جمعیت: ۵.۶ میلیون (تقریبا)

شماره ۷: کپنهاگ

کپنهاگ در حال حاضر به دلیل تمرکز قوی بر پایداری از طریق سیاست های زیست محیطی شهر مشهور است ، اما اکنون به عنوان یکی از هوشمندترین شهرهای جهان شناخته شده است. در سال ۲۰۱۷ ، آزمایشگاه راه حل های کپنهاگ جایزه ای برای سیستم خود دریافت کرد که کیفیت هوا ، مصرف انرژی ، ترافیک و مدیریت پسماند را کنترل می کند. علاوه بر داشتن این سیستم ، که چراغ های راهنمایی ، نقاط شارژ وسایل نقلیه الکتریکی و اندازه گیری هوشمند را به یک سیستم عامل متصل می کند تا بتواند تجربه کارآمدتر خودرو و خدمات تحویل را ارائه دهد ، همچنین با موسسه فناوری ماساچوست همکاری می کند ( MIT) برای توسعه سیستم هوشمند دوچرخه خود.

جمعیت: ۱.۳ میلیون (تقریباً)

شماره ۶: هنگ کنگ

در سال ۲۰۱۷ ، بیش از ۷۰ طرح شهر هوشمند توسط دولت هنگ کنگ آغاز شد و در سال ۲۰۱۹ نیز فشار عظیم دیگری از سوی دولت برای تسریع بیشتر در توسعه این برنامه های شهر هوشمند وجود داشت. این فشار بیشتر به توسعه “دولت های هوشمند” و “اقتصادهای هوشمند” متمرکز بود. هنگ کنگ نه تنها خیابان های خود را با پست های لامپ هوشمند تعبیه شده در سنسورها مجهز کرده است ، بلکه یک گام جلوتر رفته و آنها را برای سازگاری ۵G در آینده توسعه داده است. همچنین می توانید داشبوردهای هوشمند شهر ، تلفن همراه را پیدا کنید که تصاویر ، نقشه ها و اطلاعات مربوط به میزان بارندگی ، دما و در دسترس بودن پارکینگ را در زمان واقعی به کاربران نشان می دهد.

جمعیت: ۷.۵ میلیون نفر (تقریباً)

شماره ۵: لندن

شهر لندن طی چند سال گذشته تعدادی ابتکار عمل در مورد شهرهای هوشمند ایجاد کرده است. به عنوان مثال ، Civic Innovation Challenge یک بستر جوجه کشی است که به استارت آپ ها کمک می کند راه حل هایی برای افزایش تعداد مسائل شهری که در سراسر شهر تجربه می شود ، داشته باشند. مثال دیگر برنامه Connect London است که هدف آن ارائه اتصال ۵G و پوشش فیبر نوری در کل شهر است. همچنین در ستون های نمادین لندن باید حسگرها و نقاط شارژ خودروهای برقی مجهز شوند.

جمعیت: ۹.۴ میلیون (تقریبا)

شماره ۴: دبی

دبی اخیراً یک برنامه هفت ساله را برای تبدیل دیجیتالی تمام خدمات دولتی و اقتصادی ، از جمله ارتباطات ، برنامه ریزی شهری ، حمل و نقل و بسیاری دیگر انجام داده است. بیشتر این سرویس ها اکنون دیجیتالی شده و از طریق اپلیکیشن DubaiNow برای شهروندان قابل دسترسی است. هوش مصنوعی در بخش حمل و نقل مورد استفاده قرار می گیرد و به طور قابل توجهی به کاهش برخورد ترافیکی مربوط به خستگی کمک کرده است. اتوماسیون توسط پلیس اعمال شده است و این شهر در حال حاضر دارای سه ایستگاه پلیس مستقل است.

جمعیت: ۲.۹ میلیون (تقریبا)

شماره ۳: آمستردام

ابتکار شهر هوشمند آمستردام از سال ۲۰۰۹ آغاز شد و بیش از ۱۷۰ پروژه مختلف را ارتقا داد. داده های حمل و نقل و ترافیک با توسعه دهندگان به اشتراک گذاشته می شود ، آنها می توانند از داده ها برای ایجاد برنامه های نقشه برداری استفاده کنند که سپس می توانند در سیستم حمل و نقل شهر ادغام شوند. اتوماسیون نیز در آمستردام به صورت قایق های تحویل ، “قایق های روباتی” استفاده شده است. فقط وسایل حمل و نقل نیستند که به آب رسیده اند. آمستردام همچنین دارای روستاهای شناور است که به غلبه بر ازدحام جمعیت کمک کرده و جایگزینی پایدار برای ساخت و سازهای داخلی را ترویج می دهند.

جمعیت: ۱.۱ میلیون (تقریباً)

شماره ۲: سنگاپور

سنگاپور همچنین یکی از باهوش ترین شهرهای جهان محسوب می شود. دولت با افزایش روزافزون جمعیت ، تمرکز خود را بر روی فناوری ها و ابتکارات دیجیتال برای افزایش بهره وری در اقتصاد پیشرفته کشور قرار داده است. فن آوری های هوشمند در حال حاضر در سراسر مسکن کشور ادغام شده اند و تا سال ۲۰۲۲ ، برنامه دولت این است که در تمام جاده های عمومی دارای روشنایی کم مصرف و در پشت بام های حداقل ۶۰۰۰ ساختمان پانل های خورشیدی باشد.

جمعیت: ۵.۹ میلیون (تقریبا)

شماره ۱: شهر نیویورک

شهر نیویورک یک برنامه آزمایشی شهر هوشمند را راه اندازی کرد که صدها حسگر هوشمند و فن آوری های نوظهور را در مناطق مختلف در سال ۲۰۲۰ قرار داده است. داده های جمع آوری شده به شهر امکان مدیریت خدمات مانند مدیریت و جمع آوری زباله را با کارآیی بیشتر می دهد. ایستگاه های شارژ آنلاین در حال جایگزینی غرفه های تلفن برای کمک به ارتقا and و توسعه ارتباطات برای مردم هستند. ابتکارهای مختلف دیگر فناوری های هوشمند عبارتند از:

طرح NYCx Challenges از دفتر رئیس فناوری NYCx ، متخصصان و کارآفرینان فناوری را به پیشنهاد ایده هایی برای حل مشکلات شهری تشویق می کند.
LinkNYC WiFi ، مکالمه ، ایستگاه های شارژ و رایانه لوحی رایگان را به شهروندان ارائه می دهد و آنها را قادر می سازد به خدمات شهری دسترسی پیدا کنند.
ابتکار Midtown in Motion از طرف اداره حمل و نقل شهر نیویورک به مدیریت ازدحام کمک می کند و گزارش شده است که ۱۰٪ زمان سفر در Midtown را بهبود داده است.
Cyber ​​NYC سرمایه گذاری توسط شهر برای کمک به کنترل امنیت سایبری است. این طرح با هدف افزایش نیروی کار امنیت سایبری شهر و همچنین کمک به مشاغل ایجاد شبکه های ایمن و ایجاد نوآوری انجام شده است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *