Do not believe these rumors about nose surgery

در مورد عمل بینی این شایعات را باور نکنید

برخی جملات به گونه ای توسط برخی افراد نقل می شوند که گویی خودشان آن وقایع را به چشم دیده، آن را تجربه کرده یا در خصوص صحت آن اطمینان دارند. این دست جملات که اغلب شایعاتی بیش نیستند، ساخته و پرداخته یک ذهن مبهم اند که در تلاش است تا آن ابهام را به یک باور عمومی تبدیل کند. صرفنظر از اینکه چه مکانیسم هایی در شکل گیری چنین پدیده ناسالمی دخیل بوده اند یا محتوای شایعه از چه کانالی انتقال پیدا کرده، قصد داریم آن را در فضای جراحی های زیبایی از قبیل رینوپلاستی بررسی کرده و به یک نتیجه گیری منطقی برسیم که رویکرد شایعه در دنیای مدرن امروز، که با سرعت بالا در مسیر پیشرفت در حال حرکت است، به یک ابزار نخ نما، سطحی و بی معنا تبدیل شده و دیگر یک روش هوشیارانه برای زیر سوال بردن ارزش پدیده های علمی موثق و موفق ظهور کرده در دنیای پزشکی به طور عام و جراحی های زیبایی به طور خاص، به شمار نمی آید. در ادامه قصد داریم طبق گفته های دکتر صابری ،  شایعه ها درباره عمل بینی را به صورت موردی بررسی کرده و درباره صحت و سقم آنها نتیجه گیری کنیم.

 

۱ . جراحی بینی یک جراحی پیش پا افتاده است.

عمل رینوپلاستی فرایندی است که بر روی المان های ظریف بینی انجام می شود و یک جراحی مینیاتوری محسوب می شود که دامنه پیچیدگی آن بر حسب مشکلات و ایرادات موجود در بینی، در سطحی متغیر قرار دارد. برای مثال در جراحی بینی گوشتی یا عمل های ترمیمی که جراحی اولیه آن با شکست روبرو شده، این فرایند بسیار پیچیده و پر چالش است. عمل بینی یک جراحی زیبایی در صورت است که مولفه های آن اولین فاکتورهایی در بدن هستند که در تعاملات به چشم می آیند بنابراین کوچکترین خطایی در اجرای آن می تواند ایرادات را به شکلی بارز به نمایش گذارد. مهارت جراح در اجرای تکنیک ها و خلق یک هارمونی چشم نواز، فوت کوزه گری است که نهایتاً یک نتیجه ناب را به دست خواهد داد. برای اینکه با نکصفر تا صذد این پروسه آشنا شوید ، اینجا کلیک کنید.

۲ . بینی های عمل شده مصنوعی دیده می شوند.

عمل بینی پروسیجر رفع ایرادات ظاهری و عملکردی در این اندام است. اما این تنها هدفی نیست که در این فرایند زیبایی دنبال می شود. آنچه جراح پلاستیک ماهر بر روی آن تاکید فراوان دارد، خلق نتیجه ای است که کاملاً طبیعی به نظر برسد و این طبیعی دیده شدن نتیجه عمل، در سایه ایجاد هارمونی بین بینی و سایر مولفه های صورت محقق می شود.

۳ . درد جراحی بینی خیلی شدید است.

هر عمل جراحی به دلیل تهاجمی بودن ماهیت آن بدون شک سطحی از درد را به همراه خواهد داشت. هر چند در عمل بینی هنوز هم از ابزاری برای تراش دادن، سوهان کشیدن و حتی شکستن استخوان ها برای شکل دادن به آنها استفاده می شود ولی پیشرفت های رخ داده در طراحی این ابزار به گونه ای است که هدف وارد آمدن حداقل آسیب به اندام تحت جراحی و بافت های اطراف، در آن دنبال می شود و در نتیجه بر خلاف جراحی های تردیشنال، نسخه های مدرن این فرایند، بسیار کم درد بوده و درد تجربه شده در آن، به راحتی با مصرف داروهای مسکن تجویز شده توسط پزشک قابل کنترل می باشد به گونه ای که بیشتر بیماران از آن بعنوان یک تجربه بدون درد یاد می کنند.

  1. ریکاوری جراحی بینی طولانی است.

بدن هر بیمار در واکنش به فرایند جراحی به شکل متفاوتی عکس العمل نشان می دهد به همین دلیل دوره ریکاوری در افراد مختلف دارای دامنه زمانی متفاوتی است ولی اگر بخواهیم یک الگوی زمانی کلی برای این دوره بهبود ارائه دهیم، دوره ریکاوری اولیه که بخش عمده ای از ورم و کبودی در طول آن فروکش می کند، تنها یک هفته بوده و پس از آن، بینی همچنان به حرکت خود در مسیر بهبود حتی تا یک سال ادامه می دهد. ولی این به معنی باز ماندن فرد از فعالیت های نرمال روزمره نیست. بعد از برداشته شدن گچ بینی که اغلب در پایان هفته اول انجام می شود، بینی شما چسب زده می شود و به راحتی می توانید در جامعه حاضر شده و فعالیت های خود را طبق روال معمول البته با در نظر گرفتن برخی ملاحظات از قبیل اجتناب از فعالیت هایی که باعث وارد آمدن فشار یا ضربه به بینی شود، آغاز کنید.

۵ . عمل بینی خیلی گران است.

اینکه نظر شما به هزینه ای که در ازای جراحی بینی تان می پردازید چه باشد و هزینه آن از نظر شما گران یا منطقی باشد، به نوع نگاه تان به این موضوع بستگی دارد که تا چه اندازه به کیفیت آنچه قرار است در ازاء پرداخت هزینه به دست آورید، اهمیت می دهید. حتماً شنیده اید که کیفیت ارزان نیست. مضاف بر اینکه برای چیزی هزینه خواهید کرد که نتیجه آن قرار است برای یک عمر در بارزترین بخش بدن یعنی صورت تان ماندگار بوده و دیده شود. پس منطقی است که هزینه را اولویت شماره یک ندانیم و روی انتخاب یک جراح بینی ماهر و با تجربه که قادر است کاری با کیفیت به ما ارائه دهد تمرکز کنیم.

  1. بیمه هزینه های عمل بینی را پوشش نمی دهد.

برخی جراحی های بینی با هدف درمانی انجام می شود. ایراداتی که مشکلات شدید تنفسی را برای فرد به وجود می آورند تحت عمل بینی فانکشنال درمان می شوند و با توجه به درمانی بودن ماهیت آنها در صورت تشخیص کارشناسان بیمه، می تواند از خدمات شرکت های بیمه در پوشش دادن هزینه های این فرایند درمان منتفع شوند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *