قفل درب یکی از اجزای ضروری هر ساختمان مسکونی است. در کنار تمام اجزا و ابزارهای امنیتی، استفاده از یک قفل درب مناسب نباید نادیده گرفته شود. رنگها و طرحهای مختلف قفل های ضد سرقت در بازار نیز باعث شده است که برای هر نوع دکوراسیونی، چه مدرن چه کلاسیک، مناسب باشند.
تنها لازم است، هنگام خرید قفل درب دقت کافی داشته باشید تا قفل خریداری شده تمام نیازهای خاص شما را برآورده کند. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با انواع قفل ضد سرقت درب منزل بیشتر آشنا کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
انواع قفل ضد سرقت
انواع مختلفی از قفل های ضد سرقت در بازار ایران وجود دارد که هر کدام ویژگیها و کاربرد خاصی را برای تقویت درب ضد سرقت ایفا میکند. اما در حالت کلی این قفلها را می توان به دو نوع معمولی (کلید خور یا قدیمی) و هوشمند تقسیم کرد.
قفل ضد سرقت معمولی
پس از پیدایش دربهای ضد سرقت، قفلهای متنوعی با نام ضد سرقت وارد بازار شدند. در طراحی این قفلها امکانات متعددی مانند چندین زبانه استفاده شده است تا داخل چارچوب درب چفت شوند. با وجود زبانه های بیشتر در برخی از این قفلها امکان باز کردن درب برای سارقان مشکلتر شده است.
در ساخت انواع قفل ضد سرقت درب منزل معمولی همچنان از کلید برای باز کردن درب استفاده شده است. پس همچنان در صورتی که کلید گم شود یا به سرقت برود، امکان ورود سارقان به ساختمان به راحتی وجود دارد. در ادامه به معرفی برخی از معروفترین آنها می پردازیم:
- قفل مولتی پوینت: این قفل با ساختار متفاوتتری تولید شده است. بسیاری از افراد قفل مولتی پوینت را با نام قفل مرکزی میشناسند. این نوع اسم گذاری به دلیل وجود اهرمی در بالا و جلوی درب است که درب را هم افقی و هم عمودی قفل میکند.
- قفل ضد سرقت آژیردار: کاربری این قفل کاملا از اسم آن مشخص است. در طراحی این نوع قفل های ضد سرقت، از آژیر استفاده شده است که در صورت ورود افراد غیرمجاز آلارم آن به صدا در میآید.
- قفل ضد سرقت مونوبلاک: مزیت استفاده از قفل مونوبلاک وجود ۳ یا ۴ زبانه است. هنگام ققل کردن درب، این زبانهها در چهارچوب قفل می شوند و باز کردن درب برای سارقان را دشوار میکند.
قفل ضد سرقت هوشمند
قفلهای هوشمند یک انتخاب هوشمندانه برای مشتریان ساختمانهایی است که راهی راحت و آسان را برای ورود انتخاب میکنند. نکته دیگر در استفاده از قفل ضد سرقت هوشمند حذف کلید مکانیکی در ساختار این قفلها می باشد. با استفاده از این قفل های ضد سرقت نه تنها نگران گم کردن کلید نخواهید بود بلکه با استفاده از تلفن هوشمند، کنترل لازم بر درب ورودی را خواهید داشت.
قفل هوشمند نوعی قفل دیجیتال (قفل الکترونیکی) است که از جریان های الکتریکی برای باز کردن قفل درب استفاده میکند. با اتصال کارت، وارد کردن رمز عبور، ثبت اثر انگشت و… بر روی قفل دیجیتال و تایید آن ها، سیستم مرکزی، پیغام (همان جریان الکتریکی) باز کردن قفل درب را ارسال میکند. این قفلها ضمن دارا بودن کلیدهای الکترونیکی رمزگذاری شده، سطح بسیار بالایی از ایمنی را برای شما فراهم میکنند.
با پیشرفت و توسعه صنعت قفل سازی، قفلهای هوشمند به طور مداوم در حال اصلاح و نوآوری هستند. این قفلها که به عنوان یکی از قفل های ضد سرقت میباشند در عملکرد با هم تفاوت هایی دارند تا انتخاب راحتتری را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشند.
قفلهای هوشمند طیف گستردهای از ویژگیها و خصوصیات را دارا هستند، بنابراین شناخت انواع قفل ضد سرقت هوشمند به شما در تصمیم گیری چیزی که برای شما مناسبتر است، کمک میکند.
- قفل ضد سرقت کارتی: قفل کارتی همان طور که از نامش پیداست با استفاده از کارت که بسیار کوچک و سبک هستند، باز میشوند و در نتیجه اجازه عبور و مرور افراد را در هر ساعتی فراهم میکنند. از آن جایی که امکان کنترل ورود و خروج افراد، حذف کارت، اضافه کردن کارت جدید و غیره در این قفل دیجیتال بسیار آسان است، قفل کارتی را عموما در ساختمان های پرتردد استفاده میکنند.
- قفل ضد سرقت رمزی: قفلهای رمزی نیز عملکردی راحت و در عین حال ایمن را برای ساختمان به همراه خواهند داشت. ولی به دلیل اینکه باید کد را به خاطر بسپارید، برای نسل جوان و ساختمانهایی که جوانان با آن سروکار دارند مناسبتر است.
قفلهای رمزی موجود در بازار با یک کد ۶ تا ۱۲ رقمی کار میکنند. در طراحی برخی از قفل های ضد سرقت رمزی از تابع خیالی و رمز یکبار مصرف استفاده شده است. با استفاده از تابع خیالی در صورتی که شخصی در کنار شما قرار گرفت، چند عدد به صورت تصادفی اول یا آخر رمز اصلی وارد کنید. قفل به راحتی رمز شما را تشخیص خواهد داد و درب را باز میکند. اما در صورت تلاش شخص دیگری برای باز کردن درب، قفل درب برای دقایقی از کار خواهد افتاد. - قفل ضد سرقت اثر انگشتی: با ثبت اثر انگشت، قفل هوشمند اثر انگشتی تمامی خطوط و اجزاء انگشت شما را اسکن کرده و آن را به یک الگوی عددی تبدیل میکند. هنگام مراجعه هر فردی برای باز کردن درب، سیستم مرکزی اثر انگشت را با دیتای موجود مقایسه میکند. در صورت مطابقت درب باز خواهد شد. تمامی این مراحل در کسری از ثانیه انجام خواهد شد.
قفل اثر انگشتی یکی از پیشرفتهترین انواع قفل ضد سرقت هوشمند است که سطح بسیار بالایی از ایمنی، راحتی و دقت را برای دسترسی به محیط داخلی فراهم میکند. پس منطقی است که قیمت قفل درب ضد سرقت اثر انگشتی نسبت به برخی از قفلهای هوشمند کمی بالاتر باشد. - قفل های ضد سرقت ریموتی: قفل هوشمند ریموتی که معمولا از بلوتوث برای باز کردن درب استفاده میکند، بدون نیاز به هر گونه تماسی با درب، قفل را برای کاربران باز میکند. تنها مشکل استفاده از این قفلها برد کم آنها است. این بدان معنا است که شما برای باز کردن قفل درب، حتما باید در مجاورت درب قرار گرفته باشید.
- قفل ضد سرقت وای فای: امروزه قفلهای هوشمند وای فای را بیشتر با نام قفل کنترل از راه دور میشناسند. این محصولات از طریق برنامههای تلفن همراه اجازه باز کردن درب را از هرجای دنیا امکانپذیر میکنند. همچنین کنترل ورود و خروج تمامی اشخاص یا این قفل را به راحتی امکانپذیر است.
بهترین قفل ضد سرقت منزل کدام است؟
حال که با انواع قفل ضد سرقت درب منزل آشنا شدیم، بهتر است بدانیم کدام قفل برای درب مناسبتر است؟ جواب به این سوال تا حدودی بستگی به شرایط، هزینه و نیاز شما دارد. اما در کنار تمامی این موارد، استفاده از قفلی که به کلید برای باز کردن درب نیاز ندارید، ایمنی، راحتی و آسایش بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت.
قفل های ضد سرقت هوشمند با حذف کلید مکانیکی برای باز کردن درب، دست سارقان را برای باز کردن درب، ناکام گذاشته است. علاوه بر حذف کلید و مواردی که تاکنون در مورد این قفل ها بیان شده است، به مزایای دیگری از قفلهای هوشمند میپردازیم:
- استفاده از سیستم های امنیتی: عموما قفلهای هوشمند معتبر مجهز به سیستم ضد شوک، سیستم ضد حریق، سیستم ضد ضربه و … هستند. با استفاده از این سیستمها در صورت تلاش سارقان با هر کدام از موارد ذکر شده، قفل درب به مدت چند دقیقه قفل شده و آلارمی بر روی گوشی صاحب ساختمان ارسال میشود. این سیستمها یکی از مهمترین دلایل نامگذاری قفل هوشمند به عنوان بهترین قفل ضد سرقت منزل است.
- قفل کودک: در صورت فعال کردن این فناوری، کودک شما به ناگهان و بدون اطلاع شماُ از ساختمان خارج نخواهد شد.
- آلارم هوشمند: در صورت تلاش یک فرد برای ورود و یا بروز آتش در ساختمان، آلارم قفل فعال شده و سیستم مرکزی قفل درب، ُپیامکی برای صاحب خانه ارسال میکند.
- استفاده از باتری: نصب قفل هوشمند بسیار آسان است. این قفل هیچ نیازی به سیم کشی برای برقراری جریان الکتریکی نخواهد داشت. تنها چند باتری قلمی تمامی کارهای لازم را برای شما انجام می دهد. در صورت اتمام باتری، قفل هشداری بر روی صفحه ظاهر میکند.
قفل ضد سرقت هوشمند از کجا بخریم؟
در این محتوا سعی کردیم شما را با انواع قفل ضد سرقت درب منزل آشنا کنیم. با توجه به تمام ویژگیها و خصوصیات این قفلها، دور از دهن نیست که انتخاب قفل هوشمند بسیار هوشمندانهتر است. اما توجه داشته باشید که قفلهای هوشمند نیز در انواع مختلف و برندهای متنوعی تولید شده است. پس انتخاب برندی که بتواند محصولی بی نقص در اختیار شما بگذرد کمی دشوار است.
اما ما در انتها برندی را به شما معرفی میکنیم که محصولات متنوعی از قفل های ضد سرقت هوشمند را با خدمات پس از فروش، وارانتی، قیمت مناسب و … ارائه میکند. برند هوک عرصه کننده انواع قفل هوشمند مانند قفل اثر انگشت، قفل کارتی، قفل رمزی، قفل ریموتی، دستگیره هوشمند و … است. پس همین حالا برای دریافت بهترین قیمت قفل دیجیتال درب ضد سرقت و خرید آن به سایت هوک به نشانی www.lock.ir مراجعه کنید.
برچسب ها : تقویت درب ورودی,قفل هوشمند,قفل دیجیتال
دیدگاهتان را بنویسید