آموزش حذف یا غیرفعال کردن حساب توییتر

آموزش حذف یا غیرفعال کردن حساب توییتر

پلتفرم‌های اجتماعی مانند توییتر در خط باریکی بین مفید بودن و مصرف کردن کل زندگی شما قرار دارند. خواه اعلان زمان صفحه نمایش شما بگوید که امروز زمان زیادی را با تلفن خود سپری کرده اید، یا دیگر نیازی به اشتراک گذاری هر اینچ از زندگی خود در یک برنامه ندارید — ممکن است زمان آن رسیده باشد که در نهایت آن را بکشید. در زندگی آنلاین خود و حذف حساب کاربری خود به طور موقت یا برای همیشه.

مطالعه بیشتر: چگونه متاورس (و فیزیک کوانتومی) می تواند ثابت کند که جهان ما جعلی است

اگر هنوز در مورد حذف حساب توییتر خود برای همیشه مشکل دارید، این گزینه را دارید که به سادگی حساب خود را غیرفعال کنید، اما فقط برای یک دوره 30 روزه. اگر تصمیم به انجام این اقدام موقت داشته باشید، نمایه، توییت‌ها، پاسخ‌ها و موارد دلخواه شما، همه چیز پنهان می‌شود – اما اگر دوباره وارد سیستم شوید، فعالیت شما بازیابی می‌شود.

اگر تصمیم دارید حساب کاربری خود را برای همیشه حذف کنید، نمایه، توییت ها، آپلود رسانه ها، پاسخ ها، موارد دلخواه و فالوورهای شما طوری ناپدید می شوند که انگار هرگز آنجا نبوده اند. و هشدار دهید: فعال کردن مجدد حساب حذف شده غیرممکن است.

همچنین، این احتمال وجود دارد که اگر روزی تصمیم گرفتید دوباره در توییتر ثبت‌نام کنید، ممکن است نتوانید همان نام کاربری را داشته باشید که حساب دیگری می‌توانست از آن استفاده کند – پس آماده باشید تا با MyOpinionIsRight100 خداحافظی کنید.

برخلاف سایر پلتفرم های اجتماعی، حساب توییتر شما را می توان در دسکتاپ، اندروید یا iOS غیرفعال کرد.

من می خواهم حساب توییتر خود را روی دسکتاپ غیرفعال کنم
اگر می خواهید حساب کاربری خود را در لپ تاپ یا رایانه حذف کنید، این مراحل را دنبال کنید:

وارد حساب کاربری خود در وب سایت توییتر شوید.
از منوی «…» یا «بیشتر» در زیر نماد نمایه خود، روی تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید.
در قسمت Your Account از منو، گزینه Deactivate را انتخاب کنید.
روی غیرفعال کردن کلیک کنید.
در نهایت رمز عبور خود را وارد کرده و روی Deactivate account کلیک کنید.

من می خواهم حساب توییتر خود را با استفاده از اندروید غیرفعال کنم

چه از گوشی سامسونگ، اچ‌تی‌سی، ال‌جی، سونی یا گوگل استفاده می‌کنید، این مراحل را برای غیرفعال کردن حساب خود دنبال کنید:

  • بسته به نسخه برنامه توییتر خود، روی نماد نمایه یا منوی همبرگر در بالای صفحه کلیک کنید.
  • به منوی تنظیمات و حریم خصوصی بروید و روی حساب کاربری خود ضربه بزنید.
  • غیرفعال کردن حساب خود را انتخاب کنید.
  • روی غیرفعال کردن ضربه بزنید.
  • هنگامی که از شما خواسته شد، رمز عبور خود را وارد کنید و روی غیرفعال کردن ضربه بزنید.
  • در نهایت برای تایید تصمیم خود روی Yes ضربه بزنید.

من می خواهم حساب توییتر خود را با استفاده از iOS غیرفعال کنم

با استفاده از iPad، iPhone، یا شاید حتی از iPod Touch اگر به اندازه کافی خوب هستید، به سادگی این مراحل ساده را برای غیرفعال کردن حساب خود دنبال کنید:

  • در بالای صفحه، روی نماد نمایه خود ضربه بزنید.
  • تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید و روی حساب خود ضربه بزنید.
  • روی غیرفعال کردن حساب خود ضربه بزنید.
  • وقتی از شما خواسته شد رمز عبور خود را وارد کنید.
  • روی غیرفعال کردن ضربه بزنید و این کار را با ضربه زدن روی Yes, deactivate دنبال کنید تا تصمیم خود را نهایی کنید.

غیرفعال شده است! اما آیا این برای همیشه اکانت من را حذف می کند؟

صرف نظر از اینکه از چه دستگاهی برای غیرفعال کردن حساب خود استفاده می‌کنید، می‌توانید با ورود مجدد، نمایه خود را ظرف 30 روز فعال کنید. اما اگر این کار را نکنید، توییتر اطلاعات شما را از پلتفرم خود پاک می کند و حساب شما برای همیشه از بین خواهد رفت.

اگر به فکر حذف یا غیرفعال کردن اکانت فیسبوک و اینستاگرام خود هستید، ما شما را تحت پوشش قرار داده ایم.

مجموعه ای عمیق از سایت های شبکه های اجتماعی در آنجا وجود دارد، اما اکثر آنها حذف حساب شما را برای همیشه سخت نمی کنند. اگر می‌خواهید چگونه حساب خود را در سایر سایت‌های اجتماعی حذف کنید، به صفحه پرسش‌های متداول آن‌ها سر بزنید یا برای راهنمای آسان در گوگل جستجو کنید.

 

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

59 − 51 =