How to block someone on Spotify

نحوه بلاک کردن شخصی در Spotify

مسدود کردن شخصی در Spotify دسترسی او به نمایه، لیست های پخش و فعالیت شما را لغو می کند. این ویژگی سالهاست که به شدت مورد درخواست قرار گرفته است و در نهایت به نسخه فعلی سرویس راه پیدا کرده است. پیش از این، زمانی که می‌خواستید شخصی را در Spotify مسدود کنید، باید یک فرآیند گسترده را طی می‌کردید و به خدمات مشتری Spotify دسترسی پیدا می‌کردید. این دیگر صدق نمی کند و مسدود کردن افراد اکنون بسیار آسان است – حداقل در دسکتاپ. بیایید در مورد نحوه مسدود کردن شخصی در Spotify بحث کنیم.

نحوه مسدود کردن یک کاربر دیگر Spotify (دسکتاپ)

از قسمت Friend Activity

اگر همدیگر را دنبال کنید، کاربری که می‌خواهید مسدود کنید ممکن است در نوار کناری Friend Activity در سمت راست ظاهر شود. در این صورت روی نام آنها کلیک راست کرده و از گزینه های ظاهر شده گزینه Block را انتخاب کنید.

از لیست فالوورهای شما

اگر آنها را دنبال نکرده اید، ممکن است آنها شما را دنبال کنند. اگر نمی‌خواهید نمایه و فعالیت شما را مشاهده کنند، می‌توانید آنها را از فهرست دنبال‌کنندگان خود مسدود کنید.

روی عکس نمایه خود در بالای Spotify کلیک کنید تا منوی کشویی نام نمایشی شما باز شود.

روی نمایه کلیک کنید.

در نمایه خود، روی Followers کلیک کنید. باید تعداد افرادی که شما را دنبال می کنند در کنار آن باشد.

فردی را که می خواهید بلاک کنید از لیست دنبال کنندگان خود پیدا کنید. روی نام آنها کلیک راست کنید، سپس از گزینه های بعدی Block را انتخاب کنید.

از پروفایلشون
از منوی سمت چپ روی برگه جستجوی ذره بین کلیک کنید.

نام نمایه یا نام کاربری آنها را در قسمت هنرمندان، آهنگ‌ها یا پادکست‌ها در بالای رابط وارد کنید.

روی نام نمایشی یا نام کاربری آنها کلیک راست کنید، سپس از گزینه های بعدی Block را انتخاب کنید.

نحوه مسدود کردن یک کاربر دیگر Spotify (اندروید و iOS)
در حال حاضر، به نظر می رسد که Spotify توانایی مسدود کردن سایر کاربران در برنامه تلفن همراه را حذف کرده است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

54 − 45 =