عوامل موفقیت در رستوران داری (۵ نکته مهم در شکل گیری یک رستوران موفق)

موفقیت در رستوران داری چیزی نیست که به راحتی بتوان به آن دست یافت؛ به طوری که برخی آمارها حاکی از آن است که ۹۰% رستوران ها در سال اول تاسیس با شکست مواجه می شوند! به همین دلیل است که سالانه شاهد بسته شدن تعداد زیادی از رستوران های سطح شهر هستیم. این ها را نگفتیم که تصور کنید موفقیت در رستوران داری، غیر ممکن است؛ بلکه با شناخت عوامل تاثیرگذار در موفقیت رستوران داری، می توان موفقیت خود را در این شغل، تضمین کرد.

ما در ادامه مهم ترین عوامل موفقیت در رستوران داری را معرفی کرده ایم. با ما همراه باشید.

فاکتورهای موثر در موفقیت شغل رستوران داری

اصلی ترین و مهم ترین عوامل موفقیت در رستوران داری عبارتند از:

بهره مندی از تجهیزات استاندارد برای موفقیت در رستوران داری

اکنون فرض کنید وقت تهیه تجهیزات مورد نیاز رستوران‌تان فرا رسیده است. لازم است بدانید تجهیزات تمامی بخش های رستوران از آشپزخانه گرفته تا سالن پذیرایی رستوران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و به عنوان یکی از اصلی ترین فاکتورهای موفقیت در این شغل شناخته می شوند.

بنابراین شما باید توجه داشته باشید که به هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه فاکتورهای مختلفی را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید بهترین تجهیزات را تهیه کنید. به عنوان مثال یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی، دستگاه کباب پز صنعتی است که از ضروریات آشپزخانه محسوب می‌شود. درواقع شما با خرید دستگاه کباب پز صنعتی می‌توانید کارایی و بهره وری رستوران خود را افزایش دهید. اما این در حالی است که باید پیش از خرید آن به فاکتورهایی مانند کیفیت، قیمت و ضمانت هم توجه داشته باشید.

هلدینگ استیل پارس یکی از مجموعه هایی است که در زمینه ارائه تجهیزات رستوران، کافی شاپ، هتل و… فعالیت می‌کند. شما می‌توانید با خرید این تجهیزات از آن‌ها مطمئن باشید که محصولات باکیفیت تحویل خواهید گرفت.

بهره مندی از تجهیزات استاندارد برای موفقیت در رستوران داری

در واقع کیفیت غذاهای رستوران شما و موفقیت آن پس از مواد اولیه به تجهیزات آشپزخانه وابسته است. زیرا تا زمانی که غذاهای رستوران، کیفیت قابل قبولی نداشته باشند رضایت مشتریان جلب نخواهد شد و این برابر است با شکست.

تجهیزات سالن پذیرایی رستوران نیز به دلیل تاثیر بسیار زیادی که بر روی زیبایی ظاهری و به عبارتی دکوراسیون داخلی رستوران دارند باید با دقت زیاد خریداری شوند.

آنالیز بازار کار رستوران داری و رقبا برای دستیابی به موفقیت

بازار کار رستوران داری در مناطق مختلف کشور به دلیل تفاوت سطح فرهنگ، سطح مالی و … مردمان آن منطقه، با هم بسیار متفاوت است. بنابراین اولین اقدام شما برای دستیابی به موفقیت در رستوران داری باید آنالیز بازار کاری باشد.

علاوه بر آن فعالیت رقبای کسب و کار آینده خود را هم به دقت زیر نظر بگیرید، شک نکنید که به اطلاعات بسیار مفیدی دست پیدا خواهید کرد!

بازاریابی از مهم ترین عوامل در موفقیت رستوران داری

عامل مهم دیگری که شما را به سمت موفقیت در شغل رستوران داری سوق می دهد، بازاریابی به شیوه اصولی است که در مراحل بعدی بررسی و شناخت کامل بازار، وقت آن فرا می رسد.

بدین منظور از یک فرد یا تیم حرفه ای بازاریابی، مشاوره بگیرید تا در حداقل زمان ممکن بتوانید تعداد مشتریان خود را به حداکثر برسانید.

بهره گیری از سیستم مالی دقیق؛ راه رسیدن به موفقیت در رستوران داری

به عنوان یکی دیگر از تکنیک های موفقیت در رستوران داری، می توان به سیستم مالی دقیق اشاره کرد.

این موضوع نه تنها برای شغل رستوران داری، بلکه برای تمامی کسب و کارها، الزامی است. پس به هیچ عنوان اهمیت آن را دست کم نگیرید.

فاکتورهای موثر در موفقیت شغل رستوران داری

بدیهی است تا زمانی که رستوران از نظر مالی به درستی مدیریت نشود، پس از مدت نه چندان طولانی با شکست قطعی مواجه خواهد شد. بنابراین در همان ابتدای راه اندازی رستوران خود به دنبال یک حسابدار متخصص باشید که تجربه کار با سیستم های دقیق و به‌روز مالی را داشته باشد.

مشتری مداری از فاکتورهای موثر در موفقیت رستوران داری

رفتار شما به عنوان مدیر رستوران و سایر پرسنل با مشتریان، این قدرت را دارد که رستوران شما را به اوج برساند یا به زمین بزند! پس با درک اهمیت مشتری مداری، حقوق مشتریان رستوران خود را به بهترین نحو حفظ کرده و برای آن ها نهایت احترام را قائل باشید، شک نکنید نتیجه مثبتی خواهید گرفت.

زندگینامه رستوران داران موفق

ما در این بخش از مقاله پس از بررسی مهم ترین فاکتورهای موفقیت در رستوران داری، لازم دانستیم زندگینامه موفق ترین مالک رستوران های زنجیره ای را به طور خلاصه تشریح کنیم.

این داستان مربوط به کسی نیست جز ری کراک!

ری راک، متولد سال ۱۹۰۲ در شیکاگو است که هیچ علاقه ای به تحصیل از خود نشان نمی داد؛ از همین رو در سن ۱۴ سالگی، ترک تحصیل کرد.

مشتری مداری از فاکتورهای موثر در موفقیت رستوران داری

او پس از تجربه مشاغل مختلف از کار در داروخانه گرفته تا فروشندگی خرازی، سرانجام در یک شرکت تولیدی لیوان و فنجان مشغول به کار شد و با تلاش های پی در پی، با حدود ۱۵ ساعت کار در شبانه روز به موفقیت های زیادی دست پیدا کرد؛ به گونه ای که عنوان نخست را در میان فروشندگان شرکت تولیدی لیوان از آن خود کرد. اما او به این موفقیت اکتفا نکرد و پس از آن شغل های مختلفی از جمله فروش دستگاه های مخلوط کن چندکاره را هم تجربه کرد. در این شغل چندین بار با شکست مواجه شد اما دست از تلاش برنداشت تا زمانی که یکی از برادران مک دونالد، مشتری او شد.

مک دونالد که در آن زمان فقط یک شعبه داشت، با کمک و همکاری ری کراک توانست، شعب خود را گسترش دهد و به یکی از معروف ترین رستوران های زنجیره ای دنیا تبدیل شود. سپس ری کراک با وجود بیماری های مختلفی که داشت، با پشتکار فراوان خود توانست رستوران های مک دونالد را تحت مالکیت خود در آورد.

طبق گفته های ری کراک یکی از اصلی ترین رازهای موفقیت او مشورت با افراد متخصص و کاربلد برای انجام کارهای کلیدی بوده است.

نوشته ای دیگر نیز از او در دست است که می گوید:

“یکی از رموز موفقیتم این بود که از یک دقیقه استراحت بیشترین استفاده را ببرم. به طور متوسط شش ساعت می خوابیدم و گاهی این زمان به چهار ساعت و حتی کمتر هم می رسید؛ اما با همان جدیتی که کار می کردم می خوابیدم. از اینکه حتی یک دقیقه از وقتم را به بطالت بگذرانم بیزار بودم. به هر حال تصمیم گرفته بودم که خوب زندگی کنم و درآمد حاصل از دو شغل، این امکان را برایم فراهم کرده بود.”

نتیجه گیری بررسی عوامل موفقیت در رستوران داری!

ما در این مقاله سعی کردیم مهم ترین و اصلی ترین عوامل موفقیت در رستوران داری را به همراه شرح زندگینامه یکی از موفق ترین رستوران داران جهان در اختیارتان قرار دهیم تا اگر به شغل رستوران داری علاقه مند هستید، با رعایت نکات ذکر شده و استفاده از تجربیات رستوران داری ری کراک به عنوان موفق ترین رستوران دار بتوانید در حداقل زمان ممکن به موفقیت دست یابید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود از شغل رستوران داری را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

منبع: هلدینگ استیل پارس

اشتراک گذاری

1 یک نظر

  1. mamadshayan پاسخ

    بنظر من شناخت مشتری ها و درک نیاز اون ها اساسی ترین راهکاری هستش که می‌تونه یک رستوران رو به موفقیت برسونه. ولی نکاتی که شما تو این مقاله ذکر کردید هم بسیار کاربردی و مفید بودن. ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *