بازی سازی جزی از دنیای دوست داشتنی برنامه نویسی به شمار می رود که هر برنامه نویسی قطعا برای یک بار هم که شده علاقه مند به حرکت کردن در این حوزه بوده. حال در این مقاله که با کمک Rastava academy تهیه شده است به بررسی آسان ترین زبان های برنامه نویسی که می توان از آن ها در بازی سازی استفاده کرد می پردازیم.
قدم اول
توسعه بازی های ویدیویی حوزه ای است که همیشه در حال تغییر است. زبانها و فناوریهای برنامهنویسی جدید هر چند سال یک بار ظاهر میشوند.
برای یادگیری ساخت بازی، باید بدانید که کدام زبان با اولویت یادگیری شما مطابقت دارد. شما می توانید یک سری عوامل مانند سهولت یادگیری، قابلیت استفاده، در دسترس بودن و دامنه فعالیت را در نظر بگیرید.
آسان ترین زبان های بازی سازی
۱) JAVA
جاوا یک زبان کاملاً همه منظوره است و برای ایجاد برنامه های کاربردی در زمینه های مختلف از جمله بازی های ویدیویی استفاده می شود.
جاوا یک زبان برنامه نویسی کلاسیک است که از دهه 1990 در حال توسعه است .جاوا به دلیل سابقه طولانی خود و جامعه بزرگی که از آن پشتیبانی می کند، منابع زیادی را برای مبتدیان جمع آوری کرده است.
با توجه به ماهیت عمومی آن، جاوا یک زبان برنامه نویسی عالی برای مبتدیان و یکی از ساده ترین زبان ها برای بازی سازی است.
طیف وسیعی از پیاده سازی های ماشین مجازی جاوا (JVM) شما را قادر می سازد تا از این زبان برای ساخت بازی استفاده کنید، حتی اگر برای برنامه های سمت سرور طراحی شده باشد؛
شما به راحتی می توانید ماشین مجازی جاوا را تنظیم کنید تا نیازهای خود را برآورده کند.
۲) PYTHON
پایتون همه منظوره است و در عین حال یکی از بهترین زبان ها برای ساخت بازی است .مزیت آشکار پایتون سادگی آن است .از آنجایی که پایتون زبان سطح پایینی است، حتی اگر مبتدی باشید می توانید آن را یاد بگیرید.
پایتون در سال های اخیر به دلیل تطبیق پذیری و سادگی محبوبیت زیادی در بین توسعه دهندگان بازی به دست آورده است. شما می توانید از این زبان بسیار کارآمد برای موارد مختلف استفاده کنید و منابع بسیار متنوعی برای کمک به شما در تسلط بر آن وجود دارد.
کتابخانه ها و ابزارهای زیادی برای کمک به تلاش شما برای توسعه بازی های ویدیویی با پایتون در دسترس هستند. در حالی که پایتون به تنهایی کاربردی ترین زبان برای توسعه بازی نیست، اما برای کار با موتورهای بازی مختلف مفید است.
این زبان راه را برای کار با گزینه های مختلف مانند Pythons Unreal Engine 4 Godot و بسیاری از گزینه های دیگر هموار می کند. با چنین دانش گسترده ای می توانید در توسعه بازی های سه بعدی با کیفیت بالا کولاک کنید.
اگر میخواهید از کتابخانههای داخلی پایتون برای انجام پروژه های بازی سازی خود استفاده کنید، باید یکی از رایج ترین موارد استفاده را بررسی کنید که چیزی نیست جز PyGame! این کتابخانه سهم خاص خود را از ویژگی های سرگرم کننده و اضافه شده به هسته پایتون دارد.
۳) Lua
Luaیکی از سادهترین زبانهای کدنویسی موجود برای توسعه بازیهای ویدیویی است. بازیهای قدیمی محبوب مانند Magic: the Gathering و بازیهای عصر جدید مانند Angry Birds و Age of Conan با Lua ساخته شدهاند.
سهولت استفاده Lua آن را به انتخاب خوبی برای مبتدیان و علاقه مندانی که می خواهند در اوقات فراغت خود به توسعه و طراحی بازی بپردازند، تبدیل کرده است. بسیاری از موتورهای بازی سازی از Lua پشتیبانی می کنند، از جمله Unreal Engine 4 ،Godot ،CryEngine ،Corona SDK و Gideros Mobile.
سادگی Lua آن را به یک انتخاب عالی برای مبتدیان تبدیل می کند. اگر از طرفداران مشتاق فریمورک های بازی سازی هستید، ممکن است بخواهید Love2D را امتحان کنید، زیرا بر روی Lua اجرا می شود.
برای خواندن مقالات بیشتر اینجا کلیک کنید.
۴) #C
اگر قصد دارید وارد توسعه بازی شوید، یادگیری سی شارپ یک مکان عالی برای شروع است .سی شارپ یک زبان برنامه نویسی قدرتمند است که با کتابخانه های مختلف کار می کند تا به شما در ساخت بازی های پیچیده کمک کند.
با این حال، این ساده ترین زبان برای یادگیری ساخت بازی نیست، به خصوص اگر در برنامه نویسی مبتدی هستید.
علاوه بر کتاب ها و آموزش های آنلاین، یک سری دوره های ویدیویی بسیار عالی وجود دارد که می تواند اصول برنامه نویسی سی شارپ را به شما آموزش دهد. هنگامی که این زبان را به خوبی درک کردید، می توانید روی پروژه های بازی خود کار کنید.
چه به توسعه بازی های معمولی یا عناوین پیچیدهتر AAA علاقهمند باشید، سی شارپ یکی از بهترین زبان های برنامهنویسی برای توسعه یک بازی در نظر گرفته میشود.
این زبان توسط موتورهای مختلف بازی محبوب از جمله Unity و Unreal Engine 4 به خوبی پشتیبانی می کند.
نقش زبان های برنامه نویسی در توسعه بازی
دنیای بازی سازی گسترده است و زبان های مختلفی برای هر پلتفرم بازی وجود دارد. به عنوان مثال، اگر در حال توسعه یک بازی موبایل هستید، با یک مجموعه کاملاً متفاوت از زبان ها کار خواهید کرد. شما می توانید هر زبانی را که برای شما بهتر کار می کند یاد بگیرید تا مشکلات توسعه بازی خود را کاهش دهید.
فرانت اند و بازی سازی
شاید برای شما هم جالب باشد اگر بدانید که با زبان جاوا اسکریپت هم می توانید بازی سازی کنید! مسیر کارآموزی frontend که توسط آکادمی رستاوا ارائه می شود می تواند در یادگیری زبان جاوا اسکریپت به شما کمک بسیار بزرگی بکند؛ حتما آن را بررسی کنید.
برچسب ها : کارآموزی فرانت اند,برنامه نویسی,تکنولوژی,بازی سازی,کارآموزی جاوا اسکریپت
پینگ بک: چقدر از جادوی Ctrl+Shift+T شنیدهاید؟ – آرپسه