صفر تا صد افتتاح حساب بین‌المللی

در دنیای امروز، به دلایل گوناگون افتتاح حساب بین المللی  افزایش چشمگیری داشته است. به‌طوری که برای انجام معاملات بین‌المللی، تجارت برای بیزینس در کشورهای بیگانه و همچنین مسافرت‌های خارج از کشور، داشتن یک حساب بانکی بین‌المللی فعال لازم و ضروری است. علاوه بر این افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور دارند و یا کسب‌و‌کارشان با ارزهای خارجی نظیر یورو، دلار، پوند و لیر در ارتباط است، می‌بایست حساب بانکی بین‌المللی داشته باشند. با توجه به مزایا و ویژگی‌های افتتاح حساب بین المللی در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاران فراوانی از این طریق با کشورهای خارجی تجارت نموده‌اند. بدین جهت در ادامه به بیان مطالبی در زمینه انواع حساب‌های بین المللی و مزایای آنها می‌پردازیم.

حساب بین‌المللی چیست؟

به‌طور کلی بانک هایی که در مرزهای بین‌المللی قرار دارند، اقدام به افتتاح یک‌سری حساب برای افراد سراسر جهان نموده‌اند. که در بانک‌های جهانی با عنوان حساب بین‌المللی شناخته می‌شوند. از این حساب‌های بانکی جهت انجام تبادلات بانکی با کشورهای بیگانه، سرمایه‌گذاری در بازار و بورس‌های بین‌المللی، تحصیل و زندگی در کشورهای خارجی استفاده می‌شود. بدین صورت که با فراهم نمودن یک شرایط مناسب بانکی، کاربران به‌راحتی می‌توانند دارایی‌های خود را به نقاط مختلف دنیا انتقال داده و در صورت نیاز از آنها استفاده کنند.

مزایای افتتاح حساب بین المللی 

مزایای و ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد حساب‌های بین‌المللی موجب بهبود فرآیند معاملات و تبادل سرمایه در جهان شده است. بعضی از مهمترین مزایای  افتتاح حساب بین المللی  عبارتند از:

۱- بهره‌مندی از بخشودگی مالیاتی: بعضی از کشورهای خارجی با توجه به سرمایه افراد، از آنها مالیات دریافت می‌کنند. در این خصوص به‌منظور جلوگیری از پرداخت مالیات و بهره‌مندی از بخشودگی مالیاتی می‌توانید از حساب بانکی بین‌المللی استفاده کنید. طبق بررسی‌های به عمل آمده مشخص شده که بسیاری از سرمایه‌داران ایرانی و خارجی با افتتاح حساب در ترکیه از پرداخت مالیات معاف شده‌اند.

۲- استفاده از ارزهای مختلف: در شبکه بانکی ایران و سایر کشورهای دنیا تنها می‌توان از ارز رایج در آن کشور استفاده کرد. اما در حساب‌های بین‌المللی این امکان فراهم شده تا مشتریان به راحتی بتوانند از بانک، ارزهای مختلف دنیا را تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهند. این ویژگی بارز سبب شده تا در دهه اخیر کاربران زیادی نسبت به  افتتاح حساب بین المللی در اقصی نقاط جهان اقدام کنند.

۳- حفظ ارزش پول: حساب‌های بانکی بین‌المللی در شرایط نامساعد اقتصادی نظیر کاهش نرخ ارز، تورم بالا، جنگ و غیره از دارایی‌های کاربران محافظت می‌کنند و به این طریق ارزش پول آنها برای مدت زمان طولانی حفظ می‌شود.

۴- قابلیت دسترسی: با افتتاح حساب بین المللی می‌توانید به صورت شبانه‌روزی حساب‌های بانکی خود را مدیریت نموده و در صورت نیاز از آنها استفاده کنید. این خصوصیت بارز یک برتری قابل توجه و اساسی نسبت به سایر حساب‌های بانکی عادی محسوب می‌شود.

۵- استفاده از وام و اعتبارات بانک‌های بین‌المللی: بانک‌های بین المللی یک‌سری وام و اعتبارات خاص را برای مشتریان خود در نظر گرفته‌اند. به همین دلیل هر یک از کاربران در صورت نیاز می‌توانند از وام بانک‌های بین‌المللی مانند وام مسکن استفاده کنند. خاطر نشان می‌شود با افتتاح حساب در ترکیه می‌توانید از تمام شرایط و امتیازات مربوط به اخذ وام‌های بانکی در این کشور بهره‌مند شوید.

شرایط افتتاح حساب بانکی بین‌المللی

افتتاح حساب بانکی بین‌المللی نیز مانند سایر فرآیندهای بانکی قوانین و مقررات خاص خود را دارد. در این راستا جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل و تسریع فرآیند افتتاح حساب می‌بایست اصول و نکات لازم را مدنظر قرار دهید. بعضی از مهم‌ترین شرایط در رابطه با  افتتاح حساب بین المللی  به شرح زیر است:

  • سن افراد جهت افتتاح حساب بین المللی  حداقل ۱۸ سال است.
  • حداقل مبلغ موردنیاز جهت افتتاح حساب ۲۵ هزار پوند است.
  • ارائه مدارک هویتی مانند گذرنامه، گواهی تولد، کارت شناسایی و غیره
  • معرفی‌نامه بانکی
  • اسناد شرکت یا مدارک شغلی
  • مستندات مربوط به اقامت دائم یا موقت در کشور افتتاح‌کننده حساب بانکی بین‌المللی

شایان ذکر است که حساب‌های بین‌المللی برخلاف سایر حساب‌های بانکی کارمزد ماهیانه ندارند. اما در صورتی‌که متوسط حساب یا پس انداز شما در مدت زمان ۴ ماه (متوالی) کمتر از ۲۵ هزار پوند باشد، ماهیانه مبلغ ۲۰ پوند از حساب شما کسر خواهد شد.

انواع حساب بانکی بین‌المللی

به‌طور کلی افتتاح حساب بانکی بین‌المللی به دو روش شخصی و شرکتی انجام می‌شود. حساب‌های بین‌المللی شخصی برای اشخاص حقیقی (یک نفر یا مشترک) و حساب‌های بین‌المللی شرکتی برای مؤسسات و شرکت‌های حقوقی (دولتی و خصوصی) در نظر گرفته شده است. بدین جهت افراد متناسب با نوع فعالیت و نیازشان می‌توانند نسبت به انتخاب و افتتاح حساب بین المللی  اقدام نمایند.

۱- نحوه افتتاح حساب بین‌المللی شرکتی

در صورتی‌که قصد افتتاح حساب بانکی بین‌المللی برای انواع شرکت‌ها را دارید، می‌بایست ابتدا شرکت مورد نظر را به‌صورتی قانونی در کشور موردنظر و محل سکونت‌تان ثبت نمایید. پس از آن با ارائه مدارک و مستندات لازم به بانک می‌توانید حساب بانکی بین‌المللی شرکتی افتتاح کنید.

۲- نحوه افتتاح حساب بین‌المللی شخصی

افتتاح حساب بانکی بین‌المللی شخصی مستلزم اخذ اقامت در آن کشور است. به‌عنوان مثال برای افتتاح حساب در ترکیه باید در این کشور اقامت دائم یا موقت داشته باشید. در غیر این‌صورت جهت افتتاح حساب با مشکل مواجه خواهید شد. در این زمینه ارائه کلیه خدماتی بانکی و افتتاح حساب بین المللی با پاسپورت انجام می‌شود.

انواع کارت اعتباری متصل به حساب بین‌المللی

همان‌گونه که با شیوه بانکداری الکترونیکی آشنا هستید، اکثر خریدهای اینترنتی، فروشگاهی، تهیه بلیت هواپیما، قطار و غیره از طریق کارت‌های اعتباری انجام می‌شود. اتصال به حساب‌های بانکی بین‌المللی نیز از طریق کارت‌ اعتباری صورت می‌گیرد. به‌همین جهت آشنایی با انواع کارت اعتباری بین‌المللی حائز اهمیت فراوانی است. برخی از پرکاربردترین کارت‌های اعتباری بانکی متصل به حساب‌های بانکی بین المللی به قرار زیر است:

۱- کارت اعتباری  (Credit Card): از این کارت اغلب برای واریز حقوق کارمندان استفاده می‌شود. بدین صورت که شرکت‌ها با انعقاد قراراد با بانک نسبت به واریز و انتقال حقوق به حساب کارمندان و پرسنل خود اقدام می‌کنند.

۲- کارت نقدی (Debit Card): یکی از متداول‌ترین کارت‌های اعتباری، کارت نقدی است. به اندازه‌ای که در حساب بانکی بین‌المللی شما پول باشد، به همان اندازه می‌توانید خرید کنید، از دستگاه خودپرداز پول نقد برداشت نمایید و سایر خدمات بانکی خود را با استفاده از آن انجام دهید. با افتتاح حساب در ترکیه و سایر کشورها، یک کارت نقدی بابت هر حساب بانکی در اختیار مشتری قرار داده می‌شود.

۳- کارت‌ پیش‌پرداخت (Pre-Paid): این نوع از کارت اعتباری توسط فروشگاه‌های زنجیره‌ای به فروش می رسد. به‌همین دلیل برای دریافت آن نیازی به افتتاح حساب بین المللی  نیست. این مدل از کارت‌های اعتباری سقف خرید مشخصی دارند و یک‌بارمصرف هستند. به‌عبارت دیگر کارت‌های پیش‌پرداخت قابلیت شارژ ندارند و پس از اتمام موجودی، بلااستفاده خواهند بود. این کارت‌ها عمدتاً جهت خریدهای آنلاین و خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت موسسه مهاجرتی الو اپلای به آدرس اینترنی https://www.aloapply.com/ مراجعه کنید و از خدمات تخصصی این موسسه جهت مهاجرت به ترکیه از جمله تحصیل، افتتاح حساب، اخذ شهروندی، خرید ملک و ثبت شرکت بهره ببرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *