Definitive treatment of small breasts

درمان قطعی کوچک بودن سینه ها

از دست رفتن حجم سینه ها یکی از رایج ترین مشکلاتی است که بسیاری از زنان با بالا رفتن سن ، با آن روبرو می شوند. مطالعات نشان می دهد که تقریباً ۷۰ درصد از بانوان تا سن ۴۰ سالگی ، در درجات مختلف ، دچار افتادگی سینه می شوند. خب این اتفاق ناخوشایندی است علاوه بر افتادن سینه ها منجر به کاهش سایز آنها شده و سینه ها حالت پر و برجسته بودن خود را نیز از دست می دهند. ولی دقیقاً چه چیزی باعث بروز این مشکل می شود و چگونه می توان درمان قطعی کوچک بودن سینه ها را یافت ؟ در ادامه با مطالعه توضیحات دکتر شهریار حدادی ، با تمام راه حل های ممکن آشنا خواهید شد.

 

 

چه فاکتورهایی باعث از دست رفتن حجم سینه ها می شود؟

فاکتورهای متعددی در این امر دخیل هستند و درک آنها می تواند به شما کمک کند تا تصمیم های آگاهانه تری در خصوص پیشگیری از کاهش حجم سینه ها و بازیابی آنها بگیرید. سن ، بارداری ، نوسانات وزن ، تغییرات هورمونی و عوامل ژنتیکی ، از جمله این عوامل دخیل محسوب می شوند.

چگونه از کاهش یا از دست رفتن حجم سینه ها پیشگیری کنیم ؟

در بالا با برخی فاکتورهای دخیل در از دست رفتن حجم سینه ها آشنا شدیم ولی برای مقابله با آنها در طول زمان می توانیم ایده هایی از قبیل حفظ یک وزن سالم ، ورزش کردن ، هورمون درمانی و برخی ملاحظات دیگر را مد نظر قرار دهیم.

چگونه حجم از دست رفته در سینه ها را بازیابی کنیم؟

طبیعتاً مواردی که پیشتر در خصوص پیشگیری از کاهش حجم در سینه ها ذکر شد برای آندسته از بانوانی مفید واقع می شود که هنوز درگیر این دغدغه نشده اند و هنوز حجم سینه های آنها از دست نرفته است. ولی برای آندسته از خانم هایی که سینه هایشان حجم خود را از دست داده است ، چاره کار چیست و آیا درمان قطعی برای کوچک بودن سینه ها وجود دارد و آیا این بانوان می توانند یک بار دیگر ، حس خوب جوانی را تجربه کرده و صاحب سینه هایی با حجم و پروجکشن مناسب شوند؟

در ادامه ، گزینه هایی آمده است که با به کار بستن آنها می توانید حجم از دست رفته در سینه های خود را بازیابی کنید و دوباره مثل دوره جوانی تان ، صاحب سینه هایی پر حجم شده یا اگر خانم جوانی هستید که از ابتدا سینه های کوچکی داشته اید ، به حجم مورد نظر در این اندام دست پیدا کنید.

  • پروتز سینه

جراحی پروتز سینه در تهران فرایندی است که در آن متریالی به نام ایمپلنت برای افزایش دادن حجم سینه ها و پروجکشن آنها در فضای ایجاد شده در سینه قرار داده می شود. این فرایند یک پروسیجر بسیار رایج در میان خانم هایی است که داشتن سینه های برجسته و سفت را دوست دارند.

  • تزریق چربی

تزریق چربی یا فت گرافتینگ پروسیجری است که در آن چربی از یک ناحیه از بدن خود بیمار برداشته می شود و به سینه ها تزریق می شود. با این متد ، سینه ها شکل طبیعی تری پیدا کرده و نیازی به قرار دادن ایمپلنت در آنها نخواهد بود.

در برخی موارد ، خانم ها علاوه بر کاهش حجم در سینه ها ، دچار افتادگی سینه نیز شده اند. این اتفاق علاوه بر بهم زدن شکل ظاهری این اندام ، به دلیل سایش های پوستی ، ممکن است فرد را دچار عفونت ها یا مشکلات پوستی نیز کند. در چنین شرایطی ، بهترین جراح سینه ، با استفاده از فرایند لیفت سینه ، با حذف کردن پوست اضافی از سینه ها آنها را بالا می کشد و در موقعیت مناسب تری روی قفسه سینه قرار می دهد. در صورتی که بیمار مایل باشد علاوه بر بالا کشیده شدن سینه ها ، حجم و پروجکشن آنها را نیز بازیابی کند ، جراح ، فرایند عمل جراحی لیفت سینه را با پروتز یا تزریق چربی ، تلفیق می کند.

نهایتاً این جراح سینه شماست که با ارزیابی وضعیت و شرایط سینه هایتان ، بهترین روش های درمان را برای رفع دغدغه هایتان توصیه می کند.

آیا می توان با ورزش کردن ، کوچک بودن سینه ها را درمان کرد؟

هرچند ورزش به بهبود شکل ظاهری و محکم شدن سینه ها کمک می کند ولی نمی تواند حجم از دست رفته در آنها را به طور کامل بازیابی کند. ورزش هایی که عضلات قفسه سینه را مورد هدف قرار می دهند می توانند شکل سینه ها را بهبود دهند ولی مستقیماً بر روی اندازه آنها هیچ اثری نمی گذارند.

نتیجه به دست آمده از درمان قطعی کوچک بودن سینه ها با روش پروتز چقدر ماندگار است ؟

ایمپلنت های سینه دارای مقاومت بالایی هستند ولی بعد از یک دوره چند ساله ممکن است به تعویض نیاز پیدا کنند. عمر متوسط ایمپلنت ها حدود ۱۰-۱۵ سال است ولی این مدت تحت تاثیر فاکتورهای مختلف از قبیل نوع ایمپلنت و ویژگی های بدن بیمار متفاوت است.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *